Sayfa 357/1005 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop LI

SPOT,

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim kahvenin müdavimi yaşlılar. Emekli garson Necdet dayı viegra satıyor. Dedeler oyun bitince Necdet dayıdan gizli gizli hap alır. Bizim 50 liklerden de alan var. Kim Necdet dayıya hesap öderken götünü dönüyorsa bilki hap alıyor.
    Abim Allah uzun ömür versin
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    dayanıklı tüketimleri ufaktan alıp atmak lazım eve bence )
    Yeni evleneceklerin işi zor, düğün masrafı, beyaz eşyası mobiysası, mutfak gereçleri derken bi gamyon borc içinde olucaklar.
    Bu ekonomik sıkıntılar aile içi kavgalara zemin hazırlar, Yakında düğünler azalır boşanmalar da artar.
    Hamdım Piştim Yandım

4. Kulis: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yakın çevresine 'görünenden daha büyük problem var’ demiş.
    (Ekonomist Artunç Kocabalkan)

kısaca sçp bırakmışlar demeye getirmiş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Kime ne vergi gelecek açıklanması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yeni evleneceklerin işi zor, düğün masrafı, beyaz eşyası mobiysası, mutfak gereçleri derken bi gamyon borc içinde olucaklar.
    Bu ekonomik sıkıntılar aile içi kavgalara zemin hazırlar, Yakında düğünler azalır boşanmalar da artar.
    Beni tarif etmişsin. Anam ağlıyor. Ha çoğunu önceden aldık sonradan örf adet diye istenenler birde yatak odası takımı bir de kına düğün için salon bunlar anamı ağlattı.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kime ne vergi gelecek açıklanması gerekir.
    Kafadan araç vergileri dudak uçuklatan olur
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. F_USDTRY0524 kontratında teorik fiyat 26,24 herif 30.00 tl den 1000 lik alım yazmış....

Sayfa 357/1005 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •