Sayfa 324/1003 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Bu seçimden sonra sigarayı bırakmaya karar verdim öncelik sağlık ve bütçe yüzünden. Bu maaşla sigara içmek çocukların rızkına dokunmaya başladı. Tasarruf yapacak başka kalem kalmadığını. 18 Mayıs itibariyle 2 paket sigara içmişim. Damat olayı olmasa çok rahat bırakırım da damat felaket kafamı karıştırdı. Çocuğun üçüncü işi hepsinde devamsızlık ve geç gitme olayı var. En son ki işe ilk hafta iki kez geç ertesi hafta bir gün hastayım diye gitmeyince ültimatom çektim. Böyle devam ederse düğün tarihî beklemeyin diye. Bakalım bu uyarı dikkate alınacak mı. Umuyorum ki dikkate alınır da kızı gönül rahatlığıyla gelin ederim.

2. Cfr brad reis derki

He takes over an economy on the edge of a serious foreign exchange crisis!

3.  Alıntı Originally Posted by Aero123 Yazıyı Oku
    Dolar artiyo iyi de kkm ne olcak
    Oraya odenecek para da artiyor
    Reis basar öder.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hanım bana 3-5 altın verdi bir ömürdür öde öde bitmiyor a.q
    Bu ne la, hepimiz aynı şeyi mi yaşıyoruz.

Seçimde kaos falan çıkarsa diye birkaç ay idare edecek kadar çeyrek alacaktım. "Çeyrek oluncaya kadar bilezik olsun kolunda dursun ama satacağım bak" dedim . Tamam demişti. Her hafta bir borç çıkardı geçmişten. Sonuç olarak bütün bilezikler onun oldu .

5. bugün kkm girişi 21.50... çarşı dolar satışı 21.70.. banka satışı 22.70..
    sakin gördüm bugün çarşıyı.. seçim öncesi yoğunluk yoktu..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ne tavanlar gördük ..pehhhhhhhh

Politik olarak bazı ayak oyunları olsada Halk tercihini yaptı..Politikacılarda tercihini yaptı kara şimşeği seçti...Bakalım bu bataklıktan nasıl ve ne şekilde ve ne zaman çıkacağız.... Bu arada yeşil soğan 90 lardaki gibi sürekli gidecek mi yoksa belli bir yerde doyuma mı ulaşacak!!!!!!!!!!
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunun icin Arjantin ornegine bakabilirsin.
    O yılları hatırlamaya yaşım yetmez ama 90 ların başında 20 bin lira iken sonunda 1.5 milyona çıkmış diye biliyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Vallahi ne yalan söyleyeyim yanilmayi çok istememe rağmen Şimşek ve ekibinin hikayesinin de çok uzun süreceğini sanmıyorum. Maksimum 1 yıl diyorum. Ekonomik olarak kimler geldi kimler geçti ama yillardir hiç iyiye gittiğimizi hatırlamıyorum. Yine aynısı olacak.
    Koltuktakiler geçicidir, Reis bakidir. Mehmet Şimşek'le seçime gidilmez. Şimşek bütün kemer sıkmaları yapar, biraz derler toplar ,sonra da bütün kabahat ona atılarak gönderilir.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Koltuktakiler geçicidir, Reis bakidir. Mehmet Şimşek'le seçime gidilmez. Şimşek bütün kemer sıkmaları yapar, biraz derler toplar ,sonra da bütün kabahat ona atılarak gönderilir.
    Meydanlarda yuh..! cekilerek ustelik.

Sayfa 324/1003 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •