Sayfa 210/246 İlkİlk ... 110160200208209210211212220 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

Önemli diye belirlediğim bölgeyi kırmış.

Altında kapanış yapmasını bekliyorum H4 'te. O zaman rahat nefes alıcam.

Aksi takdirde dediğiniz gibi hep diken ütünde oturucam.

SQUAT basit geliyosa zorlaştıralım BURPEE olur mu? Bir defada 20 yapabileceğinizi sanmıyorum (hızlı hızlı).
    1943 'ten kapattım işlemi.

Günlük menzil zaten tamamlandı ve yarın için bir sürü "geri dönülebilir" seviye oluştu.

Tekrar poz olursa katılırım diye kenara çekiliyorum.

Dore Hanım:

1964-1943 = 21 BURPEE

Gereğini yapınız lütfen

Saygılar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Selim bey tebrik ediyorum harika bir trade ve nokta atışı hedefler

Akşam saat 10 dan sonra yanliz kalicam.. Şu an müsait değilim.. Gereğini yapicam söz

Sayenizde vücut giderek sıkılaşıyor sağolun be

Yanliz benim hedeflerde Medyum Meralin kehanetleri gibi oldu.. Kendime bir çeki düzen vermem lazım

Afiyet bal şeker olsun

https://www.hizliresim.com/a6mi91l

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    GBPUSD - H1

Bu paritede:

D1 grafikte yön yukarıya dönük
    H4 grafikte yön aşağıya dönük
    H1 grafikte güzel bir bölgenin üzerindeyiz diye ALIM denemesi yapmak istedim.

SL: 1,23758 (REM: 58 PİP)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey tebrik ediyorum harika bir trade ve nokta atışı hedefler

Akşam saat 10 dan sonra yanliz kalicam.. Şu an müsait değilim.. Gereğini yapicam söz

Sayenizde vücut giderek sıkılaşıyor sağolun be

Yanliz benim hedeflerde Medyum Meralin kehanetleri gibi oldu.. Kendime bir çeki düzen vermem lazım
    Ya siz de biliyorsunuz, dönem dönem böyle denk geliyor arka arkaya olumlu sonuçlar.

Bir sürü STOP olduğum işlem de oluyor. Hem de bir sürü!!!!

Bu defa şanslıydım sadece

Siz de önceki haftalarda Vole üstüne Vole vurdunuz. Hep olmaz . Olasılık yasasına aykırı.

İyi akşamlar - ben de laptopu alıp balkona çıkacam. Bir kaç yapmam gereken iş var, bütün gece onu yapacam.

Selamlar

6.  Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    1943 'ten kapattım işlemi.

Günlük menzil zaten tamamlandı ve yarın için bir sürü "geri dönülebilir" seviye oluştu.

Tekrar poz olursa katılırım diye kenara çekiliyorum.

Dore Hanım:

1964-1943 = 21 BURPEE

Gereğini yapınız lütfen

Saygılar
    Tebrikler sn selym. bugün altını alan kazanıyor, satan kazanıyor hey maşallah
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Tebrikler sn selym. bugün altını alan kazanıyor, satan kazanıyor hey maşallah
    Saolun

Biz böyle hep birlikte takılırsak, ALTIN korksun

Burada daha önce paylaştığım bir Deney geldi aklıma, ona bir bakın vaktiniz olunca... Çokluğun Bilgeliği!!!!!

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Çokluğun Bilgeliği deneyi, istatistiksel olarak doğru sonuçlara ulaşmak için bir grup insanın kolektif bilgeliğini kullanmanın etkisini göstermeyi amaçlayan bir deneydir. Bu deney, Francis Galton tarafından 1906 yılında gerçekleştirilen bir yarışma esnasında ortaya çıkmıştır.

Deneyin temel amacı, bir grup insanın bireysel tahminlerini bir araya getirerek, toplu bilgeliğin daha doğru sonuçlar üretebileceğini göstermektir. Deney genellikle, bir kavanozun içindeki bilyelerin sayısını tahmin etme üzerine uygulanır. İşleyiş genellikle aşağıdaki adımlarla gerçekleşir:

1. Deneye katılanların oluşturduğu bir grup insan toplanır.
    2. Grup üyelerine, içinde bilyeler bulunan bir kavanoz gösterilir ve kavanozdaki bilye sayısını tahmin etmeleri istenir.
    3. Her grup üyesi, kendi bireysel tahminini gizlice yapar ve bir kağıda yazar.
    4. Tüm tahminler toplanır ve ortalaması hesaplanır.
    5. Ortalama tahmin, toplu bilgeliğin tahmin olarak kabul edilir.

Deneyin ilginç yanı, bireysel tahminlerin genellikle oldukça yanıltıcı olabileceği, ancak tahminlerin ortalamasının genellikle gerçek sayıya oldukça yaklaşabileceğidir. Bu, herkesin kendi bilgi, deneyim ve sezgilerini bir araya getirerek daha doğru sonuçlara ulaşabileceğini göstermektedir.

Çokluğun Bilgeliği deneyi, özellikle grup kararları alınması, tahmin yapma veya karmaşık sorunların çözümünde kullanılarak daha doğru sonuçlar elde etmek amacıyla birçok alanda uygulanmaktadır. Deney, toplu zekanın önemini vurgulayarak, bireysel ön yargıları veya hataları dengeleyebileceğini göstermektedir.

Bugün Altındaki işlemler.. Sn boymatli ve Selim beyin işlemleri.. Tıpkı bir bayrak yarışına benziyordu..

Bakalim belki bayrak Sn Başkara ya geçer 1920 ler den..

Sayfa 210/246 İlkİlk ... 110160200208209210211212220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •