Sayfa 411/1005 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    İzmir Torbalı'da Philip Morris International yöneticilerinden biri anlatıyor
    bir labratuvar kurmuşlar sigarayı lezzetlendirmek bağımlı kılmak için aklın durur ,gıdada bu kadar ARGE yoktur

biz bundan kurtulmağa çalışırken adamlar boş durmuyorlar

Beni sigaraya alıştıran bir arkadaşım vardı, ben Camel içerim Marlboro alışkanlık yapar derdi, hala Camel içiyordur.

Ben fonksiyonel olarak düşünüyorum çok marka takıntım yok ama bu mentollüleri sevmiyorum.

Bir ara maliye ile sigaracılar kedi fare oyunu oynuyordu, fiyata yine de hassas bir ürün. 5 dolar yapınca resmi sigara bıçak gibi kesilir. Maksimum vergi geliri olacak şekilde ayarlıyorlar bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,201
    Beyler var mı kiralık dairesi olan

Kız öğrenciye kiralık daire arıyoruz. (boğaziçi uni)
    Karşıda ve metroya yürüme mesafesi 2+1 veya 3+1 olabilir.

"kanyon arkası ortabayır mahallesi,
    sapphire arkası emniyetevleri ve çeliktepe mahallesi
    sanayi mahallesi m2 sanayi metro çevresi
    bomonti ve Nişantaşı , şişli metro çevresi
    metroya max 10 dk yürüme bakıyoruz" demiş bana

ben semt lerini vs bilmem işim olursa istanbul'a gelir işimi görür hemen dönerim.
    93 senesinde çalışmaya gelmiş 3 ayda Eskişehir'e geri kaçmıştım.

bear-bull@hotmail.com a yazarsanız sevinirim.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    İzmir Torbalı'da Philip Morris International yöneticilerinden biri anlatıyor
    bir labratuvar kurmuşlar sigarayı lezzetlendirmek bağımlı kılmak için aklın durur ,gıdada bu kadar ARGE yoktur

biz bundan kurtulmağa çalışırken adamlar boş durmuyorlar

Bunca yıl geçti sigara bağımlılığından kurtulmak için çok tesirli bi ilaç bulamadılar bende buna hayret ediyorum gerçekten bu işte devletlerinde parmağı olanbilür.
    Hiç bir faydası olmuyan bi ürün üstelik sağlığada zararlı keseyede ama peynir ekmek gibi satılıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Bugün olanı gördük.
    Kurulan iskambil kağıtlarından kulenin önemli kağıtlarından biri TCMB’nin kamu bankaları üzerinden diğer bankalara döviz sağlamasıydı, bugün o kağıdı çekmeye kalktılar, lira bir günde %7 değer kaybetti.
    Yarın da sağlamasın, gör ne oluyor.
    https://twitter.com/KeloglanBM/statu...Y8uq0EUlw&s=19

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    nerde 70 lerdeki seksenlerdeki malboryanın tadı... bir efsaneydi efsaneydi .......

akarım sonsuza deli sel gibi...

tüm yaşananlar bir bir günaha
    dönüşüyor ah zamanla uğraşma
    sen öyle bela sev i beni
    bütün yasakları yasakla...

zatiii aşklar hep yalan dolan
    sonu hep sızı hüsran
    geriye kalan ardından
    malboryanın eskisine değer...

alıcı ;

mr. peter stuyvesant, erent 23 sokak pall mall residence gauloises bulvarı , tatlıses çiğköfte yani paris / france

arkadaşlıklarda sevgi şart , sarı ferrarim de var nejla düşünürsen ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben parayada karşıyım başganım, yazık o kesilen ağaçlara
    Taş devrinden kalmış insanlar gibi düşünmeyi bırakalım artık devir yapay zekalarda sanal alemlerde, çip gibi bişii olucak her yerde para olarak geçecek
    bende paraya karşıyım mümkün değil nakit taşımam ..yalnız her ihtimale karşı gece ıssız sokaktaysan gaspçılar için filan bulundurmak lazım adamlar soyacak bişey bulamadımı da kızıyorlarmış dünyanın bin türlü hali var puhahhahhah

gerçi ben tedbirliyim iş oraya varırsa artık kim kimi soyarsa

riskli işler tabii bir ton uğraş dur ondan sonra .. biraz cepte olmasında fayda var bu vatandaşlar için

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Beyler var mı kiralık dairesi olan

Kız öğrenciye kiralık daire arıyoruz. (boğaziçi uni)
    Karşıda ve metroya yürüme mesafesi 2+1 veya 3+1 olabilir.

"kanyon arkası ortabayır mahallesi,
    sapphire arkası emniyetevleri ve çeliktepe mahallesi
    sanayi mahallesi m2 sanayi metro çevresi
    bomonti ve Nişantaşı , şişli metro çevresi
    metroya max 10 dk yürüme bakıyoruz" demiş bana

ben semt lerini vs bilmem işim olursa istanbul'a gelir işimi görür hemen dönerim.
    93 senesinde çalışmaya gelmiş 3 ayda Eskişehir'e geri kaçmıştım.

bear-bull@hotmail.com a yazarsanız sevinirim.
    bütçe nedir ? 20k altı mı ? poğaziçi üni ise , rumeli hisarüstü , rumelihisarı aşiyan falan da olmuyor mu ? safirin oralarsa daha öncesinde levent var gültepe civarları falan oralar da olabilir... bütçe nedir o önemli
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Beni sigaraya alıştıran bir arkadaşım vardı, ben Camel içerim Marlboro alışkanlık yapar derdi, hala Camel içiyordur.

Ben fonksiyonel olarak düşünüyorum çok marka takıntım yok ama bu mentollüleri sevmiyorum.

Bir ara maliye ile sigaracılar kedi fare oyunu oynuyordu, fiyata yine de hassas bir ürün. 5 dolar yapınca resmi sigara bıçak gibi kesilir. Maksimum vergi geliri olacak şekilde ayarlıyorlar bence.
    Doğru demiş arkadaşınız. 15 yıl önce sigarayı bırakmadan önce kısa Marlboro içerdim. Gerçekten de canınız sigara değil, Marlboro içmek isterdi.

Sayfa 411/1005 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •