Sayfa 359/1003 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biraz önce seçimden önce ekonomik durumu anlattığım arkadaş ile görüştüm. Kanka sen doğru söylüyormuşsun dedi. Aslında bu seçimi kk kazansa aynı şey onun başına gelse bugün kk ve ekibi bu taşın altında kalacaktı. Bundan sonra çok şeyi anlatmaya gerek yok yaşayarak öğrenecekler çok büyük bir mucize olmazsa silinip gidecekler.
    Dile kolay önümüzde 5 sene süre var. Devalüasyon yaparsın ve tasarruf edersin yine o 5 seneyi paşa paşa idare edersin.

Bu züğürt tesellisi. Sanki Türkiye tarihindeki ilk devalüasyon.

Yani, biz işi beceremedik, ve seçimi göz göre göre kaybettik, biz ahmağız, aptalca stratejiler uyguladık demek daha dürüstçe olurdu.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aynı kanaatteyim ve bir haftadır bunu diyorum. Kk nın yerinde olsam çekilirim. Sizin zihniyetinizle yarışmam derim. Destekleyen varsa buyırsun istediği kafatasçıyı istediği şeriatçıyı istediği domuz bağcıyı istediği ekonomisti seçsin. Biz bu pislikte yokuz efendilikten anlamadınız derim. Kimseyle ittifak peşine düşmem
    Chp ye değilde akp ye oy vermek için iyi bi sebeb
    1 aya kalmaz yıkılır herşey
    Şu tabloyu gördükçe korkuyorum
    Tuzu kuru olanlar hariç akmallar buna rağmen seslerini çıkarmayın
    Sandığa büyük bir iştahla koşup
    Yol yaptı köprü yaptı hastane yaptı demiyorlar mı
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...65#post6418665

seneye 2 seçim birlikte gelir
    çokta fifi
    bir halt olacağı yok.

Ekmelettin,abdullah gül ün çatı adaylığı ,muharrem ince nin yalnız bırakıldım kaybetmem istendi iddiaları ve altılı masa.Tüm bunların faili KK.Tüm parti üyeleri de bunu doğruluyor ,misal ekmelettin olayı hiç bir parti kurulunda tartışılmamış,tamamen kk nın insiyatifi.Ben seçmenim,kim olduğum da 10 ay sonraki belediye seçimlerinde gözükecek.Ankara ve istanbul belediye seçimleri kaybedilince kim olduğumuz belli olacak.Ömrümde chp dışında partiye oy vermedim ama yeter artık bu kk bizi bildiğin salak yerine koyuyor.Yahu terlik olsa oy veririz dedik terlik kadar olamadılar.

4. AKP seçmenine "ohhhh olsun" diyen var işler kötüye gittikçe.
    Bence önce bu türden muhalif seçmene "ohhh olsun."

Kuzu kuzu silkelendiği ortamdan, görece demokrasiye geçse önce bunlar başlayacak şahlanmaya...
    Neyine gerek? Mis gibi "meeee" lemeye devam.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Yahu anketlerde en fazla oy alan aday imamoğlu en az oy alan aday kk,iktidar ekranlarda aylarca bangır bangır yayın yaptı kk aday olsun diye,imamoğlu aday olmasın diye dava açtılar.Yahu göster onu aday,sıkıysa siyasi haklarını yasaklasınlar,o durumda madem imamoğlunun önünü bu şekilde kesiyorsunuz o zaman ben adayım dersin tulum çıkarırsın.Ama niyet seçimi almak değil ki.

6. Yav bosverin siyaseti, gecti gitti 5 yıl genel seçim yok. Yerelde de İreis ne varsa süpürür. Sapsarı olur memleket.
    Bu Gaye hatunun ataması neden olmadı daha? Bu gece gelir herhal.

O değil de KK ciddi ciddi 2028 seçimlerinde bunları deviririz hesap soracağım diyor.Aslında vatandaşı olmasan komik ülke de vatandaşı olunca sıkıntılı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    piyasa kendiliğinden dengeye gelecek gibi duruyor

25 - 28 bandı sanki kısa vadeli hikayenin sonu gibi duruyor

tabi reis tv konuşması falan yaparsa işler değişebilir[emoji846]

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hazır kimseden ses çıkmıyorken bu hafta 30 yapardım.

Sayfa 359/1003 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •