-

Originally Posted by
hkm
Yahu anketlerde en fazla oy alan aday imamoğlu en az oy alan aday kk,iktidar ekranlarda aylarca bangır bangır yayın yaptı kk aday olsun diye,imamoğlu aday olmasın diye dava açtılar.Yahu göster onu aday,sıkıysa siyasi haklarını yasaklasınlar,o durumda madem imamoğlunun önünü bu şekilde kesiyorsunuz o zaman ben adayım dersin tulum çıkarırsın.Ama niyet seçimi almak değil ki.
Anketlerde K.K' da önde görünüyordu.
Tabi senin E.İ' na açılan dava ile ilgili sorumluluğun yok, M.Y' ın aslında İP adayı olması ve bazı kesimlerden oy alamayacağı ile ilgili de sorumluluğun yok. Bekara karı boşamak gibi. Miss... Sen de haklısın.
-

Originally Posted by
hayek
piyasa kendiliğinden dengeye gelecek gibi duruyor
25 - 28 bandı sanki kısa vadeli hikayenin sonu gibi duruyor
tabi reis tv konuşması falan yaparsa işler değişebilir[emoji846]
mehmet şimşek 26-27 dolar ve %20-22 lerde bi faizle çıkacak bu aydan ve ondan sonra ileriye bakacak gibi
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
KısaVade
Anketlerde K.K' da önde görünüyordu.
Tabi senin E.İ' na açılan dava ile ilgili sorumluluğun yok, M.Y' ın aslında İP adayı olması ve bazı kesimlerden oy alamayacağı ile ilgili de sorumluluğun yok. Bekara karı boşamak gibi. Miss... Sen de haklısın.
2028 de adayımzı kk mı.Siz onu söyleyin.Chp nin başında kalsın mı gitsin mi.Sandık güvenliği için gerekenleri yaptı mı.O yapmıyacaksa kim yapacak.
-

Originally Posted by
hkm
Yahu anketlerde en fazla oy alan aday imamoğlu en az oy alan aday kk,iktidar ekranlarda aylarca bangır bangır yayın yaptı kk aday olsun diye,imamoğlu aday olmasın diye dava açtılar.Yahu göster onu aday,sıkıysa siyasi haklarını yasaklasınlar,o durumda madem imamoğlunun önünü bu şekilde kesiyorsunuz o zaman ben adayım dersin tulum çıkarırsın.Ama niyet seçimi almak değil ki.
Mehmet bey de adaylık Kılıçdaroğlu’nun hakkıdır demişti.
Şimdi düşünüyorum da, Ekmelettin’i de Mehmet bey ve Kılıçdaroğlu birlikte desteklediler o dönemde.
Taaa o zamandan beri Reis, Mehmet bey ve KK birlikte hareket ediyorlarmış.
-
Yahu truman şov diyorum inanmıyorsunuz.Hepsi bizi keklemek için varlar.
-

Originally Posted by
hkm
2028 de adayımzı kk mı.Siz onu söyleyin.Chp nin başında kalsın mı gitsin mi.
Yahu ego tatmini dışında... Sana ne? Bana ne?
"Temsili" demokrasi bu. Seçtiğin partinin başkanına, adayına, bölgendeki milletvekili adayına bile etkin yok.
"Ben demiştim" diye eğleneceksin işte sonuçlarla.. Olayımız bu.
-
Onu diyorum ya ,truman şov bu.Bunlar o koltuklarda oturacaklar,her akşam kafamızı ütüleyecekler,değişim diye bize umut verecekler sonra sağcısı solcusu el ele ihale kovalayacaklar.Yok bana bu kadarı fazla bir daha oy falan kullanmam.
-

Originally Posted by
KısaVade
Yahu ego tatmini dışında... Sana ne? Bana ne?
"Temsili" demokrasi bu. Seçtiğin partinin başkanına, adayına, bölgendeki milletvekili adayına bile etkin yok.
"Ben demiştim" diye eğleneceksin işte sonuçlarla.. Olayımız bu.
Obblomovv hürmetler üstadım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri