Sayfa 414/1005 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Akşam seansında köpüğü almışlar biraz. Yarın dolareste coşku yok heralde
    TL döviz çiftlerinde aslolan fiyat kotasyonları yurtiçi işlem saatleridir. kapalıçarşı' da tabelalar merkez bankası ile açılır , merkez bankası ile kapanır.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Endüstri diye geçiyordu. Bir bağlantı vardır bence.

Öğrenci klübünden de arkadaş olabilirler.

Yurtta kalan kişi öğrenci klübü vs işlere daha fazla zaman ayırabilir.

>>>>>>>>
    Mehmet Fatih KACIR, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini
    İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamladı. 2003 yılında üniversite giriş sınavlarında
    Türkiye 12.si oldu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümündeki
    lisans eğitimini 2008 yılında Onur Derecesiyle tamamladı. Üniversite eğitimi
    sırasında öğrenci temsilciliği yaptı, Proje ve Araştırma Kulübü'nün kurucu
    başkanlığını üstlendi,
    öğrenci projelerine öncülük etti.
    Bakanlarda anlaşqmadık.
    Benimki ışıldak kafa memetti
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bakanlarda anlaşqmadık.
    Benimki ışıldak kafa memetti
    Benim tam belirtmem gerekirdi.

Mehmet Şiimşek Batman'ın köyünden geldi Türkiye ekonomisini düzeltti hikayesinde kullanılacak bence.

Nureddin Nebati Siverek'den geldi Türkiye ekonomisini düzeltti hikayesi fos çıktı. Ben adamı seviyordum. Aynı şekilde sabır ile devam edilse milllet her ay bin dolar mecburen bozdurmaya başlayacaktı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hiç denk gelmedi. Bir kenara yazayım.
    Film yayınlandığında Büyük Britanya' da , ağırlıklı olarak İngiltere' de kıyamet koptuydu...

bu bağlamda , en tepedekinin sağ ve sol yakındakilere , danıştıklarına , akrabasına bile şüphe mesafesi ile bakması gerekir devlet işlerinde... Mesela Necmeetin Erbakan'ın sağında solunda kimler vardı bir türlü kurtulamadığı ??? di mi
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    TL döviz çiftlerinde aslolan fiyat kotasyonları yurtiçi işlem saatleridir. kapalıçarşı' da tabelalar merkez bankası ile açılır , merkez bankası ile kapanır.
    Bence endeksteki köpükten bahsetti, dolardan değil. Benim de dikkatimi çekti, her akşam yükseliyor, hiç değilse sabit kalıyordu. Bu gece ufak da olsa aşağı vermişler. Yarın ilginç bir gün olabilir. Olmayabilir de.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Bence endeksteki köpükten bahsetti, dolardan değil. Benim de dikkatimi çekti, her akşam yükseliyor, hiç değilse sabit kalıyordu. Bu gece ufak da olsa aşağı vermişler. Yarın ilginç bir gün olabilir. Olmayabilir de.
    arada sabri'nin muz ortalarının da stad dışına fezaya çıktığı oluyordu , pardon

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Film yayınlandığında Büyük Britanya' da , ağırlıklı olarak İngiltere' de kıyamet koptuydu...

bu bağlamda , en tepedekinin sağ ve sol yakındakilere , danıştıklarına , akrabasına bile şüphe mesafesi ile bakması gerekir devlet işlerinde... Mesela Necmeetin Erbakan'ın sağında solunda kimler vardı bir türlü kurtulamadığı ??? di mi
    Üstad olacak olan bir şekilde oluyor sebebler aleminde sebeb değişiyor bence.

Muhtemel TCMB başkanı Özal'ın akrabasıymış.

https://www.youtube.com/watch?v=J6g33IdnjWU
    TURGUT ÖZAL | ŞERİAT- TARİKAT -HAKİKAT

https://www.bursahayat.com.tr/ekonom...i-cikti-474535
    Merkez Bankası Başkanlığı için adı geçen Hafize Gaye Erkan'ın aile köklerinin Malatya'dan geldiği ve Özal ailesiyle akraba bağları olduğu ifade edildi.

...
    Malatya'da yerel yayın yapan haber sitelerine göre; Hafize Gaye Erkan'ın amcasının oğlu olan Hüsnü Doğan eski devlet bakanlarından Yusuf Bozkurt Özal'ın yeğeni.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    arkadaş malak gibi akdeniz güneşinde d vitamini alıyorum diye bütün yaz kumlara serilmişti... eylül ayında d vitaminini ölçtürmüş altlarda sürünüyor değeri, doktoruna diyor ki niye böyle bütün yaz güneşlendim...

doktordan önce ben dedim, sen güneşlendikten sonra denize girdin mi , duş da aldın mı ? diyor ki heee tabii ki ... bi de suratıma bakıyor ne demek istiyorsun diye... daha açık nasıl denir ki ?

Sayfa 414/1005 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •