Sayfa 416/1005 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    TL döviz çiftlerinde aslolan fiyat kotasyonları yurtiçi işlem saatleridir. kapalıçarşı' da tabelalar merkez bankası ile açılır , merkez bankası ile kapanır.
    Borsadan bahsettim

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bugüne değin ( şahlanış loading ) ehilsizlik mi modaydı ?

bu bir çelik erişçi şarkısı mı ? senin modan geçti, şimdi o kadın moda bybe bye ... albüm kapağına illüstrasyon yapmıyoruz, memleket yönetiyoruz beyler bayanlar hoppp bi farkındalık , hella sis farları eşliğinde...
    Bilmiyorum, bir sorunun parçası olunduğunda ona yönelik tam bir çözüm üretilemiyor olabilir. İlla ki biz ve diğerleri ayrımı oluyordur.
    Elimizi verip kolumuzu kaybetmeyelim, tilkiye tavuk emanet etmeyelim deniyor da olabilir.

Ayrıca hem iman sahibiyim hem de rasyonelim demek zor.

Gerçi son dönemde "Bay Kemal imam hatiplerde matematik, fizik, kimya, biyoloji okutuluyor, senin haberin yok" deniyordu
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İman sahibiyim demek kolay, rasyonelim demek güç. İşi ehline verdim denmesi gerekir.

Mesela bu kişi rasyonel biri

"Bana demir kütleleri getirin, tam iki ucu denkleştirdiği vakit körükleyin dedi, tam onu bir ateş haline koyduğu vakit getirin bana dedi: üzerine erimiş bakır dökeyim"
    bence üzerine erimiş bakır değil, katran döküldü.
    katran da ne alaka?
    anladığım kadarıyla iki çağın sahibi burada pik demir elde etmek içün, yüksek fırın uygulaması yapmış.
    bence en az 6 bin yıl önce.
    favorim 12 bin yıl önce.
    taş devrinde yüskek fırın. bir yerde bi yannuşluk var amma henüz çözemedim. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bence üzerine erimiş bakır değil, katran döküldü.
    katran da ne alaka?
    anladığım kadarıyla iki çağın sahibi burada pik demir elde etmek içün, yüksek fırın uygulaması yapmış.
    bence en az 6 bin yıl önce.
    favorim 12 bin yıl önce.
    taş devrinde yüskek fırın. bir yerde bi yannuşluk var amma henüz çözemedim. asdasds.
    Orada diğer tarafı helak edecek bir dua da okuyabilirdi, onun yerine araya bent yapmış. Daha iyi bentler veya başka şeyler de düşünülebilir tabi.

Artık teröristleri öldürdük denmiyor etkisiz hale getirdik deniyor. Yani rasyoenlik en azından dilde var. Duvar da bir çözüm.

5. Margin call 2.151.328.165,84

Rekor olmalı

6. secbul merkez bankası başkanını seçememişsiniz daha...

7. soğan sat sat nereye kadar secbul...

8. Kar/zarar da günlük rekor gibi. Teminat hem nakit hem nakit dışı artmış. Yarın hesaplaşma günü bence.

Not: 15 Mayıs'da 8 milyar TL zarar oluşmuş.

Sayfa 416/1005 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •