2 milyarlýk alým yap 5 milyarlýk zarar ver. Karþý taraf da hamlesini gösterebilir.
2 milyarlýk alým yap 5 milyarlýk zarar ver. Karþý taraf da hamlesini gösterebilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Zopa yemeyince öðrenilmiyor.not almak iyidir![]()
Bizim arkadaþ çocuðunu demirciye çýrak olarak vermiþ, gel zaman git zaman çocuk demiri döve döve kalfalýða terfi etmiþ, iþin ilmini öðrendikçe en ufak hatasýnda ustasýndan zopa yiyormuþ, aradan zaman geçmiþ ekinler baþ gösterip kör buzaðý doðunca bir gün babasýna demiþ ki, ben artýk demirci ustasý oldum kendi iþ yerimi açýcam, ustam en ufak hatada beni dövüyor demiþ, sonra bu dükan açmýþ gel zaman git zaman iþin ehli olmuþ ustalýktan sonra erenlere garg olup þýhlýk mertebesine eriþmiþ, artýk demiri dövmeden gözüyle demiri þekillendiriyormuþ.
hikaye bu ya,hoca bi gün göle maya çalmýþ, ya tutarsa demiþ
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu ezgi gerçekten güzel. Yolda da dinlenebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=0oox9bJaGJ8
Booker T. & The MG's - Green Onions (Official Audio)
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Rasyonalizme iman ediyordur belkiRasyonel kelimesinin ratiodan geldiðini biliyordum ama orantý ile ne ilgisi vardý diyordum ki þimdi baktým ratio latincede akýl anlamýna da geliyormuþ. Bir nevi akýlcý yaklaþým anlamýna geliyor. Ýman konusu kalple baðdaþtýrýlýr. Ýnsanlar eskiden düþünmenin kalpte olduðuna inanýrlarmýþ sonra sonra beyni keþfetmiþler. Akýl akýldan üstündür de akýl kalpten üstün müdür bilmem ama mevlanýn þöyle güzel bir sözü var hazýr aklýma gelmiþken paylaþayým. "Ben dostlarýmý ne kalbimle ne de aklýmla severim. Olur ya; kalp durur, akýl unutur... Ben dostlarýmý ruhumla severim, o ne durur, ne de unutur..."
https://www.gazeteduvar.com.tr/yazar/umit-akcay
seçim ve sonuçlarýný anlayamayanlara yazýlmýþ güzel bir yazý
Güzel yazý. Yalnýz bunlar iktidarda kalsýn diye kendilerince güzel bir ekonomi modeli uyguladýlar diye anlatmýþ. Ama iþsizliði ancak erteleyebilirler, ve bu uyguladýklarý politikanýn bir maliyeti var ve hazine ve merkez bankasýnýn eksiye düþmesi bir neticedir. Þimdi dýþarýdan yüklü döviz bulmak dýþýnda bir kurtuluþ kalmadý. Onun da daha da büyük bir maliyeti var. Ýþte tam da bu yüzden merkez bankalarý baðýmsýz olmalýdýr. Hükümetler sadece kendi geleceklerini düþünürler, merkez bankalarý ise ülkenin geleceðini düþünmeli, hükümet bir dönem daha seçilecek diye geleceði tehlikeye atmamalýdýr.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
dayu sana tat demiþtim þükür dadlandýk bayram öncesi,,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri