Sayfa 416/608 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    iş şimdi düzeldi toplam paylar da küsuratlardan kaynaklı bir düzeltme istenmiş ve o işlem yapılmış...küsuratı 636 yı 640 yani 64 yapmışlar ve 728+728=1.456.000.000 paya ulaşmışlar..
    O sebeple yapıldığını Bi önceki sayfada demiştim ama asıl bu durumda küsüratlı oluyor bunu kaleme alan kişi dikkat etmemiş toplam lot sayısına olduğu gibi bıraksaydın zaten küsüratlı olmuyordu şimdi son güncellemeye 4 adet küsüratlı olur
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu bana şöyle geldi ayağına kurşun sıkmaya benziyor geçmişte borsada böyle imtiyazlı lotu olmayıp borsada %50 sinden fazlası işlem gören şirketlerin ele geçirildiği olmuştur şunu söyleyeyim %50 sinden fazlası borsada işlem görüp imtiyazlı lotu olmayan şirketler genelde yükselirler hep Bi daha fazla lota hakim olma yani iktidar mücadelesi gibi
    bunlar o kadar malı kaptırmazlar...

3.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    bunlar o kadar malı kaptırmazlar...
    Evet ama entrikalar bitmez Bi bakarsın ana sermayederin başına bişey gelmiş lotlar mirasçılara dağılmış o lotlar kumar masasında orda burda kaybedilmiş

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Evet ama entrikalar bitmez Bi bakarsın ana sermayederin başına bişey gelmiş lotlar mirasçılara dağılmış o lotlar kumar masasında orda burda kaybedilmiş
    bak bunlar olur en iyi örneği de uzel makina,massey ferguson batırdı aile.bir sürü de yatırıcısı madur oldu..

5. Bence 4 adet lot için fazlasıyla çene çaldık kalın sağlıcakla

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bence 4 adet lot için fazlasıyla çene çaldık kalın sağlıcakla
    fikir alıp verdik,sağlıcakla...

7. Birde 20 kişiye dağıldığını düşün adamın biride %48 i borsada işlem gören şirketin lotlarını uzun vadede ona buna farkettirmeden eşe dosta toplatır ardından bir tane mirasçının %2,5 luk hakkına ederini iki katını teklif eder alır veya kumara yatkın olanı masaya çeker alır elinden kumar borcuna karşılık olur biter bunu bu şirket için söylemiyorum neyse iyi geceler

8. Spk bu düzeltmeyi istediyse eli kulağındadır bedelsizin çünkü spk incelemiş bedelsiz onayını verecekmiş ama böyle Bi pürüz farketmiş bunu şirkete tebliğ ettikten sonra düzeltilmesi için bir ay şirkete süre veriyor galiba şirkette bellliki en kısa zamanda gereğini yapmış şimdi en kısa sürede spk nın onayını bekleyecek sanırım spk da normal şartlarda 1 ay içinde cvp verecek başka Bi pürüz yoksa tabi ama bence spk nın önüne bir kere geldi ve düzeltmesi hemen olduysa spk da ivedilikle inceler ve sonuca bağlar diye düşünüyorum

Sayfa 416/608 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •