Sayfa 439/1005 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Katılım evim halka arz mi olmuş. Bunlar ne kazanıyor ki arz olsun. Topu topu komisyon onu da Yönetim gideri büro gideri kira vs yer. Valla iyi maden borsa otu pohu halka arz etmek.
    Hakikat yahu. Bu tip finansman şirketleri bu fiyat artislarina rağmen nasıl uzun vadeli finansman saglayabiliyirlar. Aptala anlatır gibi anlatabilecek var mı aramızda?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ons düşecek zati, bu onun son tangosu asdasdss köprüden önceki son çıkış bu
    Dayucum altın gram tamamını az önce Viop da verdim....ana icim rahat değil yanlız

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hakikat yahu. Bu tip finansman şirketleri bu fiyat artislarina rağmen nasıl uzun vadeli finansman saglayabiliyirlar. Aptala anlatır gibi anlatabilecek var mı aramızda?
    Adamların ana parayı ödeyecek gücü yok. Çoğu batmış bunlar halka kaktiriyor. Borsa Yeniçiftlik bank oldu.

4. Fark faiz düşünce hisse düşüyor bence

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Vadeli lokomotif, spot vagon.

Bazen yük ağır gelince patinaj da olabiliyor ya da fazla asılınca bağlantı kopabiliyor.

Gerçek yatırımcının giriş çıkışı etkiliyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum altın gram tamamını az önce Viop da verdim....ana icim rahat değil yanlız
    Bizim ülkede gram altın verilmez dayu, ben ons ilen vuruşuyorum Ayasofya gram altın sanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Gram 2016 da 120 liraydı.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim ülkede gram altın verilmez dayu, ben ons ilen vuruşuyorum Ayasofya gram altın sanıyor
    Aman gardaşim vuruş ama sakın vurdurma. Senden çok benim zoruma gider

Sayfa 439/1005 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •