Sayfa 450/1005 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop LI

1. Daha çok Viop'ta GAP'in dolacağını düşünüp short yapanları çuvala doldurdu gibi. Ben de GAP dolar diye düşündüm neyse ki shorta girmemişiz, bu konjonktürde short sakat iş bir uyanmışsın dolar 25 borsa da gapli tabiki. Tersi ihtimal imkansız ama. Dolara çakış gelmesine daha çok var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,167
    Blog Entries
    1
    Piyasa zararına mal vermem durumunda. Ama bu düşüncenin bir üstü daha fazla zarar olursa durumu dur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

BofA nın mal aldığı 5. gün oldu, üst üste alım yaptığını pek hatırlamıyorum, varsa da bilmiyorum, son 10 dk gene mal aldı, düşmeyecek algısı mı yapti yoksa devam mı edecek yarın belli olur, satışa geçtimi de 2 milyara yakın satacağını düşünüyorum, bu kadar shortcu yakalamışken kolay affedermi sanmam, bugün ki teminat tamamlama oranlarıda önemli,

4. Bu da DXY grafiği. Mayıs ayından beri köpürtüp durdular sebepsiz yere

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BofA nın mal aldığı 5. gün oldu, üst üste alım yaptığını pek hatırlamıyorum, varsa da bilmiyorum, son 10 dk gene mal aldı, düşmeyecek algısı mı yapti yoksa devam mı edecek yarın belli olur, satışa geçtimi de 2 milyara yakın satacağını düşünüyorum, bu kadar shortcu yakalamışken kolay affedermi sanmam, bugün ki teminat tamamlama oranlarıda önemli,
    Ardışık gün bu kadar alım ben de hatırlamıyorum... İlk günler takasa gönderdi. Bu son 2 gün aldıklarını da göreceğiz...
    Açıkcası bu seviyeden yabancı neden gelir anlamam zor. Dolar değerli değil. Endeks yukarda.. İlaveten ortada bir açıklanmış program hala yok ..
    Adamlar Mehmet Şimşek in ismine mi milyar dolarları sokacaklar. İstenirse ömrünün kelebeğinki kadar olacağını bilmiyorlar mı?
    İlaveten Mehmet bey de sabır ve zaman dedi....
    Bu laf ile mi gelecekler?

6. Benim asıl merak ettiğim Mehmet bey bu kadar hurmetamiz birisi ise ve reisi çok seviyorsa bundan önceki dönemde çıkıp arkadas gittiğiniz yol yol değil dedi mi demedi mi? Demediyse neden demedi. Dediyse ve dinletemediyse şimdi dinletecegini nasil garanti ettirdi?

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Benim asıl merak ettiğim Mehmet bey bu kadar hurmetamiz birisi ise ve reisi çok seviyorsa bundan önceki dönemde çıkıp arkadas gittiğiniz yol yol değil dedi mi demedi mi? Demediyse neden demedi. Dediyse ve dinletemediyse şimdi dinletecegini nasil garanti ettirdi?
    Şimdi ki durum da başka çaresi yok. Deniz bitti. Ha bana göre eksik ayakları çok. Ben ne zaman Kavala serbest kalır cezaevindeki tip li MV serbest kalır bunun gibi adımlar olur ihtimal veririm. Haricinde IMF olsun kim olursa olsun olmaz para vermez para gelmez.

Reisin ikna etmeyeceği kimse yoktur..
    Şimdi bu kadroyu muhalifler getirseydi.
    Ne İngiliz ne Amerganın uşağı kalırdı.
    Ama şimdi vitrine koydu reis.
    Yüzyılın kadrosunu çıkarmış.
    Vitrinde nebati olur muydu.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 450/1005 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •