Kanal İstanbul ve konut kredisi kampanyalarını heyecanla bekliyoruz.
Şöyle 0,69-0,99 benim beklentim.
Kanal İstanbul ve konut kredisi kampanyalarını heyecanla bekliyoruz.
Şöyle 0,69-0,99 benim beklentim.
Romalılar ekonomi kötü giderken halkı arenada eğlendirirlermiş. Bizimki de futbol basketbol voleybol seyretme, maça gidip küfredip deşarj olma.
Klüplerin borcu neredeyse 40 milyar TL yi bulmuş. Habire yabancı sporcu ithal etmeye devam ediyorlar.
Spor izlemeyi bıraktım bu soyguncu hırsızların yüzünden.
Siyasetten de yüzümüz gülmedi, spordan da. Her gelen borca borç ekliyor, maksimum ithalat yapıyor.
Kar edip pozitif cari fazla veren bir şey olsa sevinelim.
Borca borç ekle sonra alkışla. Fakirliğimizi alkışlayalım. Borcun artmasını alkışlayalım.
Gülerim ağlanacak halimize.
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un tüm varlıkları, toplam borcun ancak 3'te 1'ini karşılıyor.
https://www.fotomac.com.tr/galatasar...cu-rekor-kirdi
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bakan Şimşek ten ilk paylaşım: İlkelerimiz şeffaflık, tutarlılık, öngörülebilirlik.mis.
Alsana, oldugu gibi TUIK yonetimini gorevden.
Biraz inandiriciligin olsun.
Yoksa yuzyilin hirsizi zaten tum yalanlari soyledi, palavraya karnimiz tok.
"Yastık altındaki altınlarınızı veya kolye, bilezik vb. ziynet eşyalarınızı şubelerimize getirin, altın eksperlerinin belirlediği değer karşılığında 24 ayar saf altını gram cinsinden, Altın Mevduat Hesabınızda güvenle değerlendirin."
Son günlerde bankalardan bu tür mesajlar geliyor...
Mesaj açık kayıt dışını sisteme sokun ki ağalar ve biz makasla sizi rahat düdüklüyelim![]()
Simdi cikar, TUIK'e gore 6 aylik enflasyon artisi % 18.30, al benden de % 1.70 emeklimize %20 zam.
Bu arada kimi uzmanlar, yok diyor, Kamu Iscisine %45 zam yapti, Emekli'ye de o kadar zam yapar, secimden once soz verdi.
Ati alan uskudari gecti hemserim.
21 senede hic mi birsey ogrenemediniz.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
En kucuk cay ocagi cay satamiyor, sokakta pilav nohut satan satis yapamiyor.
Kahraman polisimiz, muayene suresi gecmis araclar karsisinda destan yaziyor.
Bu da gordu sorunlari, burada yaziyor.
Bu KK, kripto AKP'li.
Ne diyeceksin.
Yer İmleri