Originally Posted by
mehmetyun
valla gesan gibi bir performans beklemek akıl dışı olur ama fiyat tespitlerinde her şeyi sektöründen yabancı piyasa daki firmalardan 2023 kar beklentisine kadar..
bekliyorum arkadaş yüklü çıktı çıkınca yukarı almaları lazımdı. ama almadılar aşağıdan alım fırsatı veriyorlar bu iyi değil gibi düşünüyorum.
ama şirket sıralamalarımda en basta cw enerji var pozisyon devam ediyor. bakalım keko ne olacak

)
qnb falan maliyetleri çok düşük ve iyi lot toplamışlar..
dostum aklımız hep gesanda,keko da benım gıbı gesan macerasından kurtaramadı kendını,ama gesan bedavaydı bunlara gore ,şişirilmiş olarak artık arz edılıyor bu şirketler malesef patronlarda uyanık..108,50 den patron yuklu mal aldı tahtada qnb den onun malıyetı uygun,,gesandakı şansımız sektorun bılınırlığının arttığı bır doneme denk gelmemış olmamızdı ve gesan bunlara gore bedavadan bıraz pahalı ıdı, ama şuan herkes herşeyın farkında ve ucuza yedırmıyorlar bu şirketlerı bıze..10 mılyar altında arz olan yok neredeyse, sonra bekle kı 20 mılyar pıyasa değerıne gelsınde dıpten alan için yuzde yuz marj bıraksın,gesan gıbı alacaksın ve sana 1e e 10 marj bırakacak geçtı o gunler..işin kotu tarafı endekstekı yukselıştende faydalanamadık bu donemde..beklemekten başka çare yok ucuz dıye aldım açıkçası diğer sektor hısselerıne gore keltoşa guvenmesemde,yaptığı yatırımlar attığı adımlarıda beğenmıyorum ama şuan ıçın bundan ucuzunu bulamadım sektorde o nedenle duruyorum,daha ıyısını bulursam hemen kaçarım,yenı arzlara bakacağız artık..pahalı arz olan europowerr yerıne ucuz dıye bunu tercıh etmıştım ama europower pahalı olmasına rağmen yuzde yuzden fazla prım yaptı bu ıkına ıkına gıdıyor yaptıgı prımde ortada..şimdılık sabır etmeye devam..yenı fırsatlar gelene kadar ,sermayeyı erıtmeyelım yeter..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri