Sayfa 166/342 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ne olur ki
    Hisseler cartayı çekti mi bu tür yazılar çoğalmaya başlar, düştükçe alınır, aldıkça düşer. Epey bi düştükten sonra düşüş durur ve yatayda uzun bir süre bekleyiş başlar. Malı alan almış, satan satmıştır artık, keşbiş ossun. Umarım basit bir hafif geri çekilmedir hem bunun hem de Eupwr için.

2. Jane'i götürüyolar Tarzan Rıfkı nerdesin?

3. 156 lira desteğine geldi. Oradan alım geldi..
    Biraz daha uzun vade bakılması gerektiğini düşünüyorum...

4. Aşağı hareketler hep alğıdır bu şirket şu an kalyon fv den kaliteli ürün çıkarıyor o kadar diyeyim sadece hücre imalatı yok o da yakında yüz üstü malınızın üstüne çullanın kimseye vermeyin
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. Türkiyenin en kaliteli üretimi bunda 1 yı önce etüd ettim ben bu şirketi tam 1 ay araştırdım tek tek sıralama yaptım o tarihte kim ne yapar kim üretici kim proje uygulayıcı bilmezdim borsadaki tüm şirketleri alt alta yazdım cw yoktu olsaydı tüm paramla alırdım üretici olarak Bi smrtg vardı onu aldım şükür ondanda kazandık ama cw başka hani reklamda diyor ya gel fabrikayı gez diye öyle ıhtan Bi laf değil adam kendi üretimini biliyor her aşama ayrı bir teknoloji şimdi bu bazı al satçı büyükler mal toplamak için Bişeyler yapıyorlar hiiç umurumda dahi değil hodri meydan düşürecek mi düşürsün
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    valla gesan gibi bir performans beklemek akıl dışı olur ama fiyat tespitlerinde her şeyi sektöründen yabancı piyasa daki firmalardan 2023 kar beklentisine kadar..

bekliyorum arkadaş yüklü çıktı çıkınca yukarı almaları lazımdı. ama almadılar aşağıdan alım fırsatı veriyorlar bu iyi değil gibi düşünüyorum.

ama şirket sıralamalarımda en basta cw enerji var pozisyon devam ediyor. bakalım keko ne olacak )

qnb falan maliyetleri çok düşük ve iyi lot toplamışlar..
    dostum aklımız hep gesanda,keko da benım gıbı gesan macerasından kurtaramadı kendını,ama gesan bedavaydı bunlara gore ,şişirilmiş olarak artık arz edılıyor bu şirketler malesef patronlarda uyanık..108,50 den patron yuklu mal aldı tahtada qnb den onun malıyetı uygun,,gesandakı şansımız sektorun bılınırlığının arttığı bır doneme denk gelmemış olmamızdı ve gesan bunlara gore bedavadan bıraz pahalı ıdı, ama şuan herkes herşeyın farkında ve ucuza yedırmıyorlar bu şirketlerı bıze..10 mılyar altında arz olan yok neredeyse, sonra bekle kı 20 mılyar pıyasa değerıne gelsınde dıpten alan için yuzde yuz marj bıraksın,gesan gıbı alacaksın ve sana 1e e 10 marj bırakacak geçtı o gunler..işin kotu tarafı endekstekı yukselıştende faydalanamadık bu donemde..beklemekten başka çare yok ucuz dıye aldım açıkçası diğer sektor hısselerıne gore keltoşa guvenmesemde,yaptığı yatırımlar attığı adımlarıda beğenmıyorum ama şuan ıçın bundan ucuzunu bulamadım sektorde o nedenle duruyorum,daha ıyısını bulursam hemen kaçarım,yenı arzlara bakacağız artık..pahalı arz olan europowerr yerıne ucuz dıye bunu tercıh etmıştım ama europower pahalı olmasına rağmen yuzde yuzden fazla prım yaptı bu ıkına ıkına gıdıyor yaptıgı prımde ortada..şimdılık sabır etmeye devam..yenı fırsatlar gelene kadar ,sermayeyı erıtmeyelım yeter..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Bi tane de ben ekleyeyim:

Sana benden mal yok tahtacı, lotlarınıza sahip çıkın, sirkeleme yapıyorlar.
    az dan az çok tan çokhhh gider tahdacı..

8.  Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    az dan az çok tan çokhhh gider tahdacı..
    Lotları sayıyorlar, 3 lot alım girdim hemen 5 kademe yukarı çektiler.

Sayfa 166/342 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •