Sayfa 170/342 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. hisseler düşerken daima birileri ortaya çıkar ve alanları salak yerine koyamaya çalışır....gesandayken rex ,karlı adam, baddog gibi arkadaşlar sık sık gelirlerdi...60 lardan da 120 lerden de 180 lerden de gelmişlerdi...ama 200-300 aralıklarında pek onları görmedim...galiba o aralıkta onlar da ikna olup mal almış olmalılar....

tabi umuyorum ki bunlar sadece düzeltme olsun...bist 30 hisselerine alış gelince sektörümüz biraz zayıfladı açıkçası...umuyorum ki hep birlikte tepkiler verirler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. cwene arz olduğunda tabiki gesan kadar çıkış potansiyeli olmayacak..ama yine de ciddi bir çıkış potansiyeli olacaktır diye düşünüyorum..çünkü arzdan çok ciddi bir nakit girişi oldu...bu nakiti çok güzel kullanabilir buda şirketi ivmelendirebilir..bunları bilançoda görmek lazım...ciro ve karlılığı takip etmek gerek...sonrasında potansiyeli açığa çıkar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Tknsa hissesini 30 liralardayken sabah akşam parlatan pazarlayanlar ne tesadüf ki burda da ky dostu olmuş. Tknsa o gunlerden sonra bi daha 30 değil 20 yi bile göremedi. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Yapmayın
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

4. Ben al sat yapmıyayım diye online bile olmuyorum bu gün kurumun sayfasına bile girmedim ikincisi hissenin % 2 3 nü elinde tutarsın insanları yönlendiririm veya böyle lotu olan insanlarla ilişkin vardır sosyal medyada yönlendirme yaparsın cezayı yersin bizim gibi 5 10 bin lotla o işler olmaz haa şirket hakkında yalan yanlış bilgi verirsin o da suç olur marka değerine zarardan
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. Kim o Bi söyle ben tknsa da yazdığımı hiç hatırlamıyorum ayrıca tknsa yıda sevmem yaptığı kar a göre daha iyileri var daha küçük sermayeli

6. Ayrıca o hisseyi de hiç almadım

7. Burda laf yetiştirecem derken hissem tavan bozmuş Qie ben sana ne diyem şimdi

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir spekten sızan bilgilere göre hisse nette yazılanlara ceza kesilmiyormuş... zaten kesilirse ceza yemeyen kalmayacak...cezalar daha çok twiteerda yazılanlara kesiliyormuş....eğer twiteerda sen bir hisse hakkında olumlu yazdıktan sonra 5 veya 7 gün içinde satış yaparsan cezayı yersin...
    Keko ben bazen beş kere alıp altı kez satıyorum, benim halim feci o zaman
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 170/342 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •