Patron fuara gitmeden Bi kaplasa bizide kurda kuşa yem etmese
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Üç gündür 176 dan beri her kademeden doldura doldura çaktılar
Kapı tam zirvedeyken atan patron da çok masum değildir. Akıllanmayacak bu ky takımı.
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Adam 7 tane kap attı şimdiye kadar 86,4 milyon civarı yarın birgün Bi 20 milyonluk kap daha atarsa bu seferde patron hissenin düşmesini bekledi ondan sonra kap attı mı diyecez ky nın yem olmasını bekledi mi diyecez hisseye güvenen şirkete güvenen alır bekler ha güvenmiyorsan satar gidersin heyecan olsun biraz lotum artsın dersen trade edersin bu bu kadar basit mevzu kap da değil kap sadece bu yeni borsaya gelen şirketin ne olduğunu nasıl Bi şirket olduğunu az da olsa anlatır diye kap diyoruz adamda sağolsun şunun şurasında 1 ay içinde 86 milyon usd lik kap atmış daha ne olsun allahtan belamızı mı isteyek kie
Ben bugün çıktım
bazartesi taban bekliyorum, devre 1 kez kesti, tırstım, kaçtım
astoru hatırlayın, 65 den 39 a çalışırken kestiği devre sayıları çok fazla idi
ilk devreyi hep işaret fişeği olur, yırtık dön gibi devam eder
102 en düşük dersek bunun -%20 altına alarmımı kurar, orayı beklerim
kalanlara bol kazançlar![]()
Sn macit astora geç girmişsiniz astor 5 katına gitti şu an zirvesinden sadece %20 aşağıda bunda facialık ne var şirket taş gibi şirket müsaade edin de *5 olan şirket Bi % 20 geri gelsin dinlensin ayrıca endeks bocalarken astor *5 yapmış çok kıymetli bir çıkış
Şahsi görüşüdür ben bu hissenin 150 leri görmeden yükselişine devam edemiyeceğini düşünüyorum belkide daha aşağısı silkelenmesi şart
Yer İmleri