Bereket versin gördükçe sen geliyorsun aklıma.
Ons son 10 günde 5 kere alıp sattım herhalde. Tidebringer demeli coin gibi oldu.
1880 civarı gelse süper olurda bırakmıyorlar.
Pegasus-Telekom-Thy-Kardemir bağıra çağıra gitti.
Bayram sonu ne olacaksa artık banklarla olacak bence. Şahap hikayesi bozdu biraz ama oradaki saçma düzenlemelerin geri çekilme haberleri ile beraber ciddi potansiyel olacak. Hele birde zorla almak durumunda kaldıkları tahvillere bir çözüm bulurlarsa süper katalizör olur.
Bu hafta da inişli çıkışlı olurda sonraki hafta ayranımızı dökerler gibi.
Kısmet bakalım.
REİS,iflasa gider yine de IMF demez.(zamanında bir başdanışmanının sözü)..IMF,tasarruf ister,yeni yasa ister vs...
Kredileri buna karşılık taksit olarak yollar.IMF düzenleme ister,borcunu alabilmek için sıkılaştırma ister...YETKİLERİ TIRPANLAR..
Bence IMF söz konusu değil.
Fıstıkçı Şahap, şaşırtmış Şimşek'i..
Önümüzdeki hafta piyasalara engel şahap, derler.
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayat küçük mutluluklardan büyük umutlar devşirebilmek san'atıdır. hamza sütbıyık- olağanüstü kişisel gelişim gurusu...
hızlandırılmış keriz yolma workshop kayıtlarımız açılmıştır. hella sis farları ve mevsim meyveleri eşliğinde, yeşillikler içinde.
kişi başı $ 2500. konaklama fiyata dahil değildir.
guru seni çağırıyooooorrrrrr
Son düzenleme : Lucky Player; 10-06-2023 saat: 20:03.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Ah şu girişmciler
Fakirin dinini de yüksek fiyattan pazarlıyorlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Güzel zamlar geliyor..
TOSCANELLO ,aldığım.. Cangar MArkette..120 TL'den.. 175 TL'ye fiyatlar ayarlanmış..
55 TL ..1 pakette ZAM..
Yer İmleri