Sayfa 543/1003 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    eh onun yanına en az bir tane sıfır koyar yakında ....
    ülkeyi yönetenlerdeki servet iddialarını öğrendiğinde bir sıfır yetmeyebilir..!!

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    ohha ; yapmayın hanımlar ,agalar hepimiz aynı gemideyiz ...

"Daha beter olsunlar, bin beter olsunlar, Dolar daha çok yükselsin..!" | Sokak Röportajları

Seçimler bitti, Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazandı, ertesi gün zamlar gelmeye başladı. Dolar ve Euro ise her gün yeni rekorlar kırarak yükseliyor. Gıda ürünlerinden benzine kadar neredeyse tüm ürünlere gelen zamlar ve doların yükselmesi hakkında "ne düşünüyorsunuz" diye vatandaşa sorduk. İşte cevaplar.

video : https://www.youtube.com/watch?v=kyhK6f4z8HU

Olaya tarafgir bakıyorsun gerçek senin dediğin gibi değil. Diğer tarafta tersinden aynısını söylüyor.

bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    ohha ; yapmayın hanımlar ,agalar hepimiz aynı gemideyiz ...

"Daha beter olsunlar, bin beter olsunlar, Dolar daha çok yükselsin..!" | Sokak Röportajları

Seçimler bitti, Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazandı, ertesi gün zamlar gelmeye başladı. Dolar ve Euro ise her gün yeni rekorlar kırarak yükseliyor. Gıda ürünlerinden benzine kadar neredeyse tüm ürünlere gelen zamlar ve doların yükselmesi hakkında "ne düşünüyorsunuz" diye vatandaşa sorduk. İşte cevaplar.

video : https://www.youtube.com/watch?v=kyhK6f4z8HU
    Ben artık bu tür söylemlere takılmıyorum...Hayat benim ; imkanlarım tamam eskisi kadar güçlü değil sonuçta ne kadar kendimizi korursak koruyalım bizi bir şekilde ütüyorlar...Ama kafam rahat , ömrün çoğunu güzel bir şekilde yaşadım bundan sonra da aynı standartta yaşamaya çalışıyorum;

benden sonra tufan a.q modundayım....

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ülkeyi yönetenlerdeki servet iddialarını öğrendiğinde bir sıfır yetmeyebilir..!!
    bacının kocasıda treder falan diyorlar
    hani nasıl diyorlar insider falan filan dı galiba

gözün aydın TÜRKİYEM...

şom ağızlı moldovayalı ....diye diye...

USDTTRY paritesi hafta sonunda 24.28'le rekor tazeledi...

6.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    TELE1'in ABD Temsilcisi Polat, yeni Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın 22 Ağustos’ta hakim karşısına çıkacağını duyurdu.

ABD’de iflas eden First Republic Bank’ın eski CEO’su ve yeni Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile bankanın bazı yöneticileri hakkında açılan davanın ilk duruşması 22 Ağustos’ta yapılacak.

TELE1’den Yılmaz Polat’ın haberine göre Erkan’ın üst düzey yönetici olarak çalıştığı First Republic adlı Amerikan bankasının diğer yöneticileri hakkında ‘Polis Teşkilatı Emekli Fonu’ tarafından 24 Nisan 2023’de dava açılmıştı.

Dava yargıcı Haywood Gilliam, tarafları 22 Ağustos’ta, mahkemenin ne şekilde ilerleyeceği konusunda hazırlık duruşmasına çağırdı. Dava Kaliforniya’nın Oakland kentinde görülecek, ilk duruşma video konferans şeklinde yapılacak.

32 sayfalık dava dilekçesinde, Erkan ve diğer yöneticiler, Amerikan federal borsa yasalarına aykırı olarak, bankanın mali portresini olduğundan daha iyi göstermek suretiyle Ocak 2021 ve Mart 2023 tarihleri arasında banka hisselerine yatırım yapanları zarara uğratmakla suçlanıyor.

‘Polis Emekli Fonu’nun çok sayıdaki üyesi adına açılan grup davasında, banka yöneticilerinin hissedarlara yaptığı belirtilen yanıltıcı açıklamalardan örnekler veriliyor.
    hakan atillamıydı....halkbank gmyardımcısı....gibi....kullan at yurtdışına çıkamaz...pasport bloke....

Alıntı Originally Posted by büyükşef Yazıyı Oku
    hakan atillamıydı....halkbank gmyardımcısı....gibi....kullan at yurtdışına çıkamaz...pasport bloke....

8. Bankalar jelibon gibi kredi kartı dağıtıyor. Dövlet bankasının birinden sırf sabah sabah telefonu kurcalarken can sıkıntısından yeni kredi kartı başvurusu yaptım.

Gelirimi de birkaç asgari ücret civarı bir şey yazdım. Otomatik mesaj geldi güncel limitiniz gelirinizin üstünde kaldığı için onay veremedik diye. Baktım sistemi otomatiğe almışlar... lan dedim bir daha deneyeyim bu sefer öncekinin 2 katını yazdım küt 76 binlik kartı onayladı. Hiç alışık değilim böyle şeylere.

Big shorttaki belgesiz sorgusuz dağıtılan mortgage kredileri geldi birden aklıma.

Hoş kartların bir olayı da kalmadı artık doğru dürüst taksit de yapmıyorlar ama olsun. Daha yerel seçimler var sırada reyiz bizi fayis lobisine ezdirmez

ytd

Sayfa 543/1003 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •