Sayfa 435/1003 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,162
    Alıntı Originally Posted by ayhan53
    Öyle geliri olan kiracımda var çevrede en kötü ev 7.500 den başlıyor o 3.000 e oturuyor. 2.000 den 3.000 e çıkardık. Karı koca en düşükten emekliler.
    İkisininde 3.500 den 7.500 e çıktı maaşaları 12 ayda

Bende öyleyim,çoğunun geliri iyi,artırırsan mahkemeye veririm diye tehdit ediyorlar bide-2000-3000 neki,bende verin mahkemeye diyorum zaten bedava oturuyorsunuz,evi satarım diyorum,mahkeme sunuçlanana kadar bende dururum diyorlar,asgari ücret 8.500,üstelik benim evler deniz manzaralı yüksek katlı 150 m2,bırak böyle evleri 2+1 metruk dairelerin yeni kiraları 4000 üstü

2.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    2-3 yıl önce bende kümese girip kümesin kurallarına tabi olmuştum.fiziki çekmek istedim bir dünya getirme parası istemişlerdi
    içimden söve söve aldım fizikiyi halen bende duruyor(15-20gr bişey)
    diyelimki çarşı ile makas çok açıldı.bunları gidip kuveytte bozdurmak kerizlik olursa
    çarşıda bozdurabiliriz değilmi? (fizikiyi aldığımda bankacı kız külçenin numarasını falan kayda girdi)
    Ben bir ara 10 Gr fiziki altın almıştım bahsedilen bankadan,7-8 ay önce satış için bir şubelerine gittim, önce almıyoruz gibi mırın kırın ettiler,ben nasıl almazsınız diye usteleyince,kontrol ederek ve seri nolari alarak satın aldılar,bende daha sonra bu şekilde almama kararı aldım

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Ben bir ara 10 Gr fiziki altın almıştım bahsedilen bankadan,7-8 ay önce satış için bir şubelerine gittim, önce almıyoruz gibi mırın kırın ettiler,ben nasıl almazsınız diye usteleyince,kontrol ederek ve seri nolari alarak satın aldılar,bende daha sonra bu şekilde almama kararı aldım
    kuyumcuların hep bir ağızdan altın almıyoruz dediğini çok duymuşumdur
    neymiş altın para demekmiş, yeter ki sıkılaştırıcı para politikası uygulansın
    ya da altında düşüş süreci başlasın, değerinin altında satarsan belki..

4. En başında yargı reformu gelir. Yargıyı bağımsız yapalım, hukuk ve adalet inanılmaz derecede önemli. Eğitime ideolojiyi sokmayalım. Mehmet Şimşek ve ekibinin kısa vadede rasyonel, akıldolu ve ortadoks politikalar ve aynı zamanda da yapısal reformlara girişilmesi lazım. Eğitim, Ticaret, Adalet Bakanlarının devreye girmesi lazım. Bunlar olursa Türkiye hakettiği yere doğru gider.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber

Ben bu Ozgur DEMIRTAS Hoca'yi akli basinda biri sanirdim.

Adam yargi reformu diyor, yargi reformu yapsa, su an kenarda bekleyen durust hakim ve savcilar, bu harami surusunu citir citir yer.
    Zaten bu korkuyla ulke batiyor.

Oneri mi bu simdi ?

5. Yukarda kafadan bacaklinin biri, " Bu eksi rezerv işine çözüm bulamazlarsa rezerv böyle -500 e kadar gider." diyor.

Daha çözüm olmadigini anlayamadi.

Ulke guvenliginin tehdit altinda oldugunu anlamasini hic beklemeyin.

Merkez Bankası Başkanı olan Hafize Gaye Erkanʼın başkanlık sistemini desteklediği sözleri:

“Türkiyeʼnin potansiyelini United States of Turkey olarak görüyorlar. Yani sadece kendi topraklarında değil Orta Doğuʼdaki devletlerin tamamında birleştirici bir güç olacağı öngörülüyor.â€

https://twitter.com/VoiceOfLevant/st...53336958885890

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    En başında yargı reformu gelir. Yargıyı bağımsız yapalım, hukuk ve adalet inanılmaz derecede önemli. Eğitime ideolojiyi sokmayalım. Mehmet Şimşek ve ekibinin kısa vadede rasyonel, akıldolu ve ortadoks politikalar ve aynı zamanda da yapısal reformlara girişilmesi lazım. Eğitim, Ticaret, Adalet Bakanlarının devreye girmesi lazım. Bunlar olursa Türkiye hakettiği yere doğru gider.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber

Ben bu Ozgur DEMIRTAS Hoca'yi akli basinda biri sanirdim.

Adam yargi reformu diyor, yargi reformu yapsa, su an kenarda bekleyen durust hakim ve savcilar, bu harami surusunu citir citir yer.
    Zaten bu korkuyla ulke batiyor.

Oneri mi bu simdi ?
    Özgür Demirtaş daha iki koyun otlatmamış. Onun anlattıklarını herkes biliyor. Tüm dünyada yer etmiş klasik iktisat konusu. Tayyip Erdoğan bilmiyor mu? Biliyor ama uygulasaydı seçim kazanamazdı. Seçimi kazandığına göre program başarılı olmuştur. Fazla iddialı olur mu bilmem ama.Ekonomi konusunda Erdoğan, Özgür Demirtaşı top gibi sektirir. Yaptığı konut hesabından belli reel okonomiden anlamadığı

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Kuveyt den
    Kardeş kuveyte kadar gitmeseydin kapalı çarşıdan alaydın, var sende bir durum...

Sayfa 435/1003 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •