Sayfa 458/1003 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

londralı finansçı memo pasha ve amerikalı finansçı hafize hatun şimdilik etkisi falan yok...

dolara yine mb'nin arka kapı operasyonları aynen devam ediyor...

dün yine 1 milyarcık 2 yıla yakın vadeli tahvili bankalar aldırttılar...

bireysel emeklilik fonları da çok afedersiniz bu intihar kağıtlarıyla dolduruldu...

Enag enflasyonuna göre % 100'ü aşmış iken hangi akla hizmetle BES'lere % 9'luk- % 10'luk kağıtlarla dolduruluyor ?

varsa yoksa borsa-emlak sektörü...

yine karadenizliler ucuz yırtmış fındık ve çay zam alırken ,buğday başta olmak üzere tahıllar mercimek ,süt vs yine üvey evlat muamelesi gördüğüne dair çiftçi-köylü üreticileri söyleniyormuş...

7.500 tl alan % 90 emekliye temmuzda bir şey yok ,KK'nın vaadi olan bayramda 15.000 tl yerine alacakları 2.000 tl ile yetinilecek...

Eski Köye yeni adet

Alışmış Kudurmuştan beterdir...

Görmüş ile yemişin canı ister...

Gibi atasözlerini dikkate alırsak Rasyonel politika falan unutun...Kadrolarda aynı şeyi söylüyor....Ne emekli ne memur ne de sosyal yardımla geçinenler bu sistemden pay alamaz...Pay isteyen ya ticaret yapacak ya da AKP li olacak Bak çaycı delikanlıya ; Çaycılıkla Range Rovera binip pudra şekeri çekiyor a.q

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Devletin resmi rakamları.
    2002 yılında yanlış politikalarla aradaki fark iki katına çıkarılmış sonrasında 21 senede anca dengeye oturtulabilmiş diye okudum listeyi.
    kırk gün bir tüccar ve kurt

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    2002 yılında yanlış politikalarla aradaki fark iki katına çıkarılmış sonrasında 21 senede anca dengeye oturtulabilmiş diye okudum listeyi.
    Herkes istediği gibi okuyabilir. Önemli olan objektif bakabilmek.

Allahın on pulunu bekleye dursun on kul;
    Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul.
    Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa;
    Yaşasın, kefenimin kefili karaborsa!

7. Memur maaşı emekli maaşı hesap yapanlara sadece gülüyorum.iddia ediyorum alacağınız maaş zammı farkı maksimum iki ay sonra sıfırlanacak.
    Ekmeklik unda tmo desteği vardı fırınlar 350 TL'den unun çuvalını alıyordu.tmo desteği geçen hafta itibari ile kalktı.şu an çuvalı 600 TL.
    Bu da ekmek 10 TL olacak demek

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Memur maaşı emekli maaşı hesap yapanlara sadece gülüyorum.iddia ediyorum alacağınız maaş zammı farkı maksimum iki ay sonra sıfırlanacak.
    Ekmeklik unda tmo desteği vardı fırınlar 350 TL'den unun çuvalını alıyordu.tmo desteği geçen hafta itibari ile kalktı.şu an çuvalı 600 TL.
    Bu da ekmek 10 TL olacak demek
    Ne yapalım abi. Memur 10 binde alsa o ekmek 10 lira olacak, 20 binde alsa. Değişen hiçbir şey olmayacak. En azından bir miktar daha mukavemet gösterebilecek geliri olsun. Yoksa kısır döngünün herkes farkında. Ama enflasyon 10 birimken adamın maaşına 5 birim zam yapıyorsun. İtiraz buna.

Enflasyonun da, mevcut ekonomik durumunda sorumlusu memur maaşları değil. Bütçe içerisindeki payı bile sürekli düşüyor.

Sayfa 458/1003 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •