Sayfa 156/404 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3229 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1. Zemberek çıktı. Bakalim nerde duvara carpacaz

2. Tam tadını çıkarıyor. Resmen deli bir dana üzerinde rodeo yapıyor gibiyiz bu hissede.

3.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    FT damlar yakında
    Ft en azından tutarlı samimi kendi açısından. Burada ne iflah kesen, ahkam kesen, kardan komisyon dilenen, fitil ateşleyen, tüm tanıdıkları kredi çekip bu hisseye giren, Fransız patronu haberdar ettiğini söyleyen ( en bomba buydu, ne gülmüştüm be ), hukukçu olarak adli boyutuyla olayı halleden, altın bulan mı dersin; ne komiklikler, ne kuyruğunu kıstırıp gidenler gördük.

4.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Ft en azından tutarlı samimi kendi açısından. Burada ne iflah kesen, ahkam kesen, kardan komisyon dilenen, fitil ateşleyen, tüm tanıdıkları kredi çekip bu hisseye giren, Fransız patronu haberdar ettiğini söyleyen ( en bomba buydu, ne gülmüştüm be ), hukukçu olarak adli boyutuyla olayı halleden, altın bulan mı dersin; ne komiklikler, ne kuyruğunu kıstırıp gidenler gördük.
    Evet tutarlı kendi acisindan , genelde dususlerde ortaya çıkıp panik havası veriyor. Hala ortaya çıkmamasına şaşırdım. Diğerleri zaten evlere şenlik. Koyun delileri

5.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Evet tutarlı kendi acisindan , genelde dususlerde ortaya çıkıp panik havası veriyor. Hala ortaya çıkmamasına şaşırdım. Diğerleri zaten evlere şenlik. Koyun delileri
    Sn Kepetto Ft nin panik hava vermesine gerek mi var, hisse hep zaten panikte.. Patron çok ketum, inatçı ve güçlü olduğu için ne zaman ne isterse onu yapıyor.

6. Maliyet muhasebesi ile geldiğimiz yeri degerlendrebilecek ortak varmi

7. Üzerinde 2 haftadır bir miskinlik vardı. Atmış tir ins.

8.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Üzerinde 2 haftadır bir miskinlik vardı. Atmış tir ins.
    Tüm gücüyle attırdı bugün 🤣🤣🤣

Sayfa 156/404 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •