Sayfa 597/1005 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BELKİDE sizin şansınız
    .. ekrandaydım aslında ... tradelik kısımda fena değildi kademe birikmişti .. ama tatmin etmedi .. hedefler falan .. neyse hayırlısı ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kadının işini FED bozmuş, şimdi TCMB'de aynı hatayı yapmaz bence.

Enflasyon bence artık tepe yaptı.

Daha da heterodoks uygulamalar olabilir, artık fatura getirmek yetmez, stokları olana yeni kredi vermezler bence.
    "İşi fed bozmuş" doğru ifade değil. Fed'in faizlerle oynayacağını dünya alem biliyordu. Değişik senaryolara göre simülasyon yapıp kar zarar olasılıklarını, riske maruz değer tutarlarını bulmak çocuk oyuncağı. Bunları yapıp aksiyon planı yaparsın ve yola öyle devam edersin.

Beklemezsin.

3. TAVHL'de ortaklar sattı sadece Tepe var, onu da alıp tek ortak olabilir Fransızlar.

Çağrı olmadan halim ortak olamazlar bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    "İşi fed bozmuş" doğru ifade değil. Fed'in faizlerle oynayacağını dünya alem biliyordu. Değişik senaryolara göre simülasyon yapıp kar zarar olasılıklarını, riske maruz değer tutarlarını bulmak çocuk oyuncağı. Bunları yapıp aksiyon planı yaparsın ve yola öyle devam edersin.

Beklemezsin.
    Bir finans kurumunu vade uyumsuzluğu kaynaklı likidite meselesinden batırmak için ya bilgisiz süzme cahil olursun ya da kötü niyetli..

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Beklemezsin.
    Pandemi ve Çin'den ucuz ürün gelmemesi ile dünyada enflasyon arttı, mecbur artırıma girdiler bence. Biri bu yüzyılın sonuna kadar faiz artmayacak diyordu. Eksi faizli tahviller vs vardı.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Pandemi ve Çin'den ucuz ürün gelmemesi ile dünyada enflasyon arttı, mecbur artırıma girdiler bence. Biri bu yüzyılın sonuna kadar faiz artmayacak diyordu. Eksi faizli tahviller vs vardı.
    Hocam bu dediğin anlık bir durum değil. Adım adım geldi.

Ayrıca beklenmeyen durumlarla ilgili senaryo çalışması yapıp önlem almak da risk yönetimi iş tanımları arasındadır.

FRB'de bir tavır var. Yapılması gereken yapılmamış.

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hocam bu dediğin anlık bir durum değil. Adım adım geldi.

Ayrıca beklenmeyen durumlarla ilgili senaryo çalışması yapıp önlem almak da risk yönetimi iş tanımları arasındadır.

FRB'de bir tavır var. Yapılması gereken yapılmamış.
    FRB'yi bilmiyorum. Belirli sektörde ve müşteri tipinde veya lokasyonda konsantre olmak başlı başına risk.

8. Yerel seçimlere kadar radikal hiç bir şey olmaz bence.

Sayfa 597/1005 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •