Sayfa 599/1005 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop LI

1. Bir şekilde çakma simulasyon ve onun üzerinde başka simulasyon var, onun üstünde de belki başka sümulasyon katmanları vardır.

Çok anlamsız veya anlayamadığımız şeyler bir şekilde olabiliyor. Eskiden kafayı takardım artık çok takmıyorum.

Lucky Üstad para bulursa dıştan tımarhane arkada keyifhane bir yer kurmasını dilerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bence bu atama işlerinde atlanan bir durum var.

Cv nin çok çok iyi olmasına bakarak o kurumda bir anda en tepeye atama yapmak ne kadar doğru?

Bu tip bürokrat kurum içinden gelse daha iyi olur.

En son örneği Durmuş Yılmaz bey dir.

Senelerce kurumun her kademesinde çalışıp
    ardından başkan olmuştur. Tam 20 sene kurumun nerdeyse her biriminde çalışmış.

Bu seneler içinde tabi şunu da öğreniyor kitapta yazmayan kısımları. Nedir bunlar Türkiye de her an değişebilecek ve ekonomiyi etkileyebilecek parametreler ve bunlara karşı yapılabilecek işler.

Bu kısım kitapta yazmaz. ve bence önemli.
    bizim il mem de bir arkadaş memurluktan şube müdürlüğüne yükseldi , ama gelin görünki diğer şube müdürleri sadece imza atarken bu arkadaş yine memur gibi çalışıyor, yani işi bilenden çok siyasi desteği olan kayırılıyor bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

@emregunes, daha önce boylesini gördün mü! ben hatırlamıyorum!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    5320 den döndürmüş olabilirler endexsi

yarın ola hayrola

5. iyi akşamlar herkese .. akşam amerika hareketli olur... onsun 1950 üzeri son sırıtışları olabilir..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Herif pozisyonları kapatıp tatile çıkacak gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın var burda önemli olan donu palaya kaptırmamak, çelikten de olsa matkapla delerler
    Akşam pazarı olmadığı için lönk acmadım. Vob flat spot 100 de 100 malla devam
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bank of Amerika Türkiye yatırım yapmak için 2 şart ortaya koymuştu...

Bunlar dolar TL'nin 25 üzeri olması ve faizin %25 üzerine çıkarılmasıydı. Bugün Erdoğan'ın açıklamaları bu beklentiyi karşılamadığı için borsamız günlerdir satış yiyormuş...

Sayfa 599/1005 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •