Sayfa 617/1005 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,191
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvallah secbul abi
    Sen Chandler al. Tad biraz feragat edersin ama içi boş tu yok hep kırık çıktı derdi olmaz. Yerli ceviz alayım dersen Chandler fiyatının yaklaşık yarısı olmasına dikkat et.

Not :Chandler da Anadolu kökenli üründür. Kalifornia üniversitesinde anadoludan gelme türler arasından seçilip çoğalması sağlanmıştir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Bankaların ellerindeki tahviller için çözüm bulunulacağı konuşuluyor. Bankaların prim sebebi bu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    verdim garanları benden alnda kazansın

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    geçen yıl haziran AYINDA 4 gömlek aldığımız fiyata, bu yıl 1 gömlek alabiliyoruz.
    BANK OF ucuzdan hisseleri topluyorda SASA yı neden haşince satıyor ki

SASA nın dengesi farklı. Patron çok yüksek miktarda hisseyi teminatta tutuyor. Yani hise fiyatının çökmesi bence çok zor.
    Borsada hiçbirşeyin garantisi yok ama 40 liraların altı bence olsa bile kalıcı olması çok kolay değil.
    Ama çok güvenebileceğim bir hisse değil ve tahtada her türlü işlem dönüyor.. vardır bir hesapları...

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bankaların ellerindeki tahviller için çözüm bulunulacağı konuşuluyor. Bankaların prim sebebi bu.
    Tahvillerin bir kısmı değişken faizli olabilir de deniyor. Bankalara zarar ettirmezler. Bir orta yol bulunur bence..

6. SON DAKİKA

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek:
    Biz yaptıklarımız ile konuşulmak istiyoruz.
    TCMB kendi işini yapacak.

7. Merkez balyoz gibi tek seferde bitirir bence faiz işini. Reis her ay faiz muhabbeti duymak istemez ne yapacaksanız hemen yapın bir daha da faiz artışı lafı etmeyin demiştir.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    SASA nın dengesi farklı. Patron çok yüksek miktarda hisseyi teminatta tutuyor. Yani hise fiyatının çökmesi bence çok zor.
    Borsada hiç birşeyin garantisi yok ama 40 liraların altı bence olsa bile kalıcı olması çok kolay değil.
    Ama çok güvenebileceğim bir hisse değil ve tahtada her türlü işlem dönüyor.. vardır bir hesapları...
    AL BENDENDE O KADAR
    SASA hissesi çok konuşulurken yani 160-180 civarlarında bereket demesini bileceksiniz diye baya yazdım sonuçta keşke ben haklı çıkmasaydım her şeyin bir bedeli var

Sayfa 617/1005 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •