Sayfa 622/1005 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop LI

1. Bilgisayar kullanamayan insanlar emekli olmuştur artık.

Yeni nesil bilgisayar nedir biliyor, youtube'dan ve en son CahtGPT ile profesör seviyesine gelmek mümkün. Reverse engineering vs biliniyor. Türkiye'de imal edilemeyecek şey yok diye geçenlerde TV'de söyleniyordu, tabi lisans patent esas sorun olmaya devam ediyor. Günümüzde az sayıda akıllı adam binlerce insana katkıda bulunabiliyor.

İlerisi için ben ümitliyim.

Öte yandan insani ilişkiler Hz.Adem zamanında ne ise o şekilde devam eder, orada bir değişiklik zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık menkul kıymet istatistiklerini açıkladı.

Buna göre yurt dışında yerleşik kişiler 9 Haziran haftasında tam 261,8 milyon dolarlık hisse senedi alımı yaptı. Yurt dışı yerleşikler DİBS tarafında ise net 25,2 milyon dolarlık alım gerçekleştirdi.

Yurt dışı yerleşikler bir önceki haftada 52 milyon dolarlık hisse senedi satmış ve 15 milyon dolarlık DİBS alımı yapmıştı.

Böylelikle borsada yabancılar tam 6 hafta süren satış işlemlerinden sonra alış tarafına geçmiş oldu.

3. Bankalar döviz pozisyonunu artırmış, enflasyona endeksli tahvillerdeki hileden kaçıyor olabilirler.

4. Yerli özel mevduat bankalarının özkaynak kaybı durmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni nesil bilgisayar nedir biliyor
    Hayır bilmiyor.
    Büyük oranda bilmiyor.
    İnternetin dünyada en yanlış kullanıldığı ülkelerden biri bizizdir.

Faydalı kullanan illa ki vardır. ama genel kullanım istatistiklerine bakarsanız Tiktok, Netflix, Face ve yutub görürsünüz.
    Yutubda en çok izlenen kanallara bakarsanız bunların bilgiyle milgiyle alakası olmayan kanallar olduğunu görürsünüz.

6. Vakit geldi, Ayasofya da buralarda yokken sihirli kelimeyi süüüleyim
    Ons a fecii kayıyorlar. Ohhhhh miss miss
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vakit geldi, Ayasofya da buralarda yokken sihirli kelimeyi süüüleyim
    Ons a fecii kayıyorlar. Ohhhhh miss miss
    Tramvay durağına bekliyorum seni adım adım takip ediyorum. İlaç raporu çıkmadı acayip sinirliyim.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tramvay durağına bekliyorum seni adım adım takip ediyorum. İlaç raporu çıkmadı acayip sinirliyim.
    Kim raporunu çıkartmıyorsa, gelirsem oraya bacaklarını kıracağımı süüle
    Hayret bişii ya, sinirlendirmeyin Ayasofya abimi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 622/1005 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •