Sayfa 216/246 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Selim bey merhaba

Neden kayboluyorsunuz ki?

Acaba benim " Ağır ironi içeriyor" sözüme mi kırıldınız?

Özür dilerim.. Bazen ani tepkiler veriyorum.. Eğer neden buysa gitmeyin lütfen.. Güzel vakit geçiriyoruz.. Eğleniyoruz..

Arkadaşlıklar arada kırgınlıkları kaldırmalı değil mi

Bundan başka bir neden ise saygı duyarım.. İyi olun hep..

Siz çok iyi bir insansınız.. Forumda herkes değerinizi biliyor.. Yazılardan bile anlaşılıyor bu..

Herşey güzel olsun hayatınızda

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey merhaba

Neden kayboluyorsunuz ki?

Acaba benim " Ağır ironi içeriyor" sözüme mi kırıldınız?

Özür dilerim.. Bazen ani tepkiler veriyorum.. Eğer neden buysa gitmeyin lütfen.. Güzel vakit geçiriyoruz.. Eğleniyoruz..

Arkadaşlıklar arada kırgınlıkları kaldırmalı değil mi

Bundan başka bir neden ise saygı duyarım.. İyi olun hep..

Siz çok iyi bir insansınız.. Forumda herkes değerinizi biliyor.. Yazılardan bile anlaşılıyor bu..

Herşey güzel olsun hayatınızda
    Sorun yok, deli gibi aralıksız çalışıyorum. [40 Dakika Çalış + 15 Dakika Dinlen] şeklinde ilerliyorum. Zaten FX 'le de çok vakit harcamak istemedim Cuma günü olanlardan sonra.

Şimdi yine moladayım. Yerleri süpürdüm. Evin geri kalan kısmını da bir sonraki molada süpürücem.

Saygılar

Saygılar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    EURUSD

Alım Trendi aşikar, bu sebeple Bekleyen Alım Emirlerini döşemiştim. An itibariyle ilk Emir gerçekleşti.

Resimde Mavi Dikdörtgen ile gösterilen bölge fiyatı tekrardan zıplatma potansiyeline sahip bir bölge. Altında M30 kapanış olması fiyatın yükselmek için pek de istekli olmadığı anlamı taşıyacak.

Zaman herşeyi gösterecek

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    EURUSD

Alım Trendi aşikar, bu sebeple Bekleyen Alım Emirlerini döşemiştim. An itibariyle ilk Emir gerçekleşti.

Resimde Mavi Dikdörtgen ile gösterilen bölge fiyatı tekrardan zıplatma potansiyeline sahip bir bölge. Altında M30 kapanış olması fiyatın yükselmek için pek de istekli olmadığı anlamı taşıyacak.

Zaman herşeyi gösterecek

Zıplama Bölgesi çalıştı ve Günlük Menzil tamamlandı, ve işlemi kapadım. Geri gelirse yine işleme girerim.

Sorun yok, deli gibi aralıksız çalışıyorum. [40 Dakika Çalış + 15 Dakika Dinlen] şeklinde ilerliyorum. Zaten FX 'le de çok vakit harcamak istemedim Cuma günü olanlardan sonra.

Şimdi yine moladayım. Yerleri süpürdüm. Evin geri kalan kısmını da bir sonraki molada süpürücem.

Saygılar

Saygılar
    Tamam sevindim aramızda bir problem olmamasına

Şu yapay zeka üzerinde çalışanlar.. İnsan görünümlü robotları bir an önce geliştirseler ve piyasaya sürseler.. Ev temizliğini onlar yapsa keşke.. Ben de çok bıktım..

Robot süpürgeler kafa şişirmekten başka bir işe yaramıyor.. İnsan gibi robot lazım.. Gerektiğinde yemek bile yapabilmeli

Kolay gelsin size..

Eurusd için de tebrikler

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    GBPUSD - D1 Zaman Dilimi - (Unutmuşum)

Yükseliş Trendi bariz - bu sebeple Bekleyen Alım Emirleri yerleştirdim (Bir tanesi devreye girdi henüz). Fiyatın resimde mavi ile işaretli kutucuğu Trampolin olarak kullanacağını düşünüyorum (eğer yükseliş trendi devam edecekse)

Saygılar

EURUSD 'ye benzer şekilde Günlük Menzil tamamlanmak üzere. +65 PİP ile kapadım işlemi. Keşke aşağıdaki Bekleyen Alım Emrime de dokunsaydı çıkmadan önce.

Saygılar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Tamam sevindim aramızda bir problem olmamasına

Şu yapay zeka üzerinde çalışanlar.. İnsan görünümlü robotları bir an önce geliştirseler ve piyasaya sürseler.. Ev temizliğini onlar yapsa keşke.. Ben de çok bıktım..

Robot süpürgeler kafa şişirmekten başka bir işe yaramıyor.. İnsan gibi robot lazım.. Gerektiğinde yemek bile yapabilmeli

Kolay gelsin size..

Eurusd için de tebrikler
    Kediler olmasa çok süpürmek gerekmeyecek, ama keratalar çok dağıtıyorlar ortalığı.

Gece balkonda kuş yakalamışlar heralde. Çamaşır odası olarak kullandığım yere götürüp orda yemişler, her yer kuş tüyüydü. Onları temizlemekle uğraştım baya.

Neyse...ilgi için teşekkür ederim

Selamlar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    XAUUSD - D1

Cuma günkü dağılmadan sonra biraz piyasadan uzak durmak istedim. Bu arada işlerimi de büyük ölçüde tamamladım.

Öncelikle Cuma günü sadece olduğu yerde git gel yapıp beni sinir eden, bir türlü beklediğim trendi yapmayan EURJPY ben yokken o trendi yapmış. Sakin olmalıyım, sakin olmalıyım, sakin olmalıyım...

XAUUSD 'ye gelince D1 Trendin aşağı yönlü olduğu aşikar. Yönün yukarıya dönmesi için 1965.05 üzerine çıkmamız gerekiyor (bence). Bu sebeple bekleyen emirleri sıraladım geriye doğru.

Düzeltmenin nereye kadar olabileceğini tahmin etmeye çalıştım. Fiyatın resimde Kırmızı Dikdörtgen - büyük ihtimalle de Mavi Dikdörtgen- içerisine girecek şekilde yükseleceğini söyleyebilirim, ama bunu ıspatlayamam.

Bu gerçekleşti, ama yükseliş hiç de burada duracakmış gibi gözükmüyor.

Sayfa 216/246 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •