Sayfa 122/440 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Gold Rush

1. biraz da usdcad sattım
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    dore hn günaydın

dünkü fırtınadan sonra dinlendiniz umarım.

Valla tehlikeli şeyler yaptım aslında.. Özellikle 34500 görünce.. Sonra kendimle bir iç muhasebe yaşadım..

Bu sistem sana kazandırıyorken nedir bu açgözlülük diye.. Ve tabi bir takım dualar.. Allahım lütfen benim hesabımı patlatma.. Bir daha çok yüklenmicem söz vs.. Aza kanaat edicem..

Dün gece ben çok kazandım.. Hatta günlük trade kazanç rekorumu kırdım.. Ama sondu böyle bir riske girmem daha.. Huzurum gitti bir anda puffff..

Ve gece hesap normale dönünce bildiğiniz sızdım

Şu an normal seviyede short pozisyonum var.. Ve çıtırlık kazandıracak.. Aslında en güzeli buymuş.. Az para daha tatlı oluyor be..

Stres beni yordu aslında.. Birde hesabı patlatsaydım bugün benden ses seda çıkmazdı kesin

Çok kazanıyorsunuz yine yetmiyor yahu.. Manyak bir cendere.. İnsanın kendisiyle savaşı bir nevi..

Aslında ya kendini disipline edeceksin ya da kaybolacaksın girdaplarda..

Fx deneyimi bu benim için.. Kazanımlarınla mutlu olmayı becerebilme sanatı..

Kazanamadıklarınla değil..

Böyle tuhaf tuhaf şeyler

Pazar gün boyu yüzücem.. Kendimi sulara bırakıcam.. Rehabilite olmam lazım

6.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Çok kazanıyorsunuz yine yetmiyor yahu.. Manyak bir cendere.. İnsanın kendisiyle savaşı bir nevi..

Aslında ya kendini disipline edeceksin ya da kaybolacaksın girdaplarda..

Fx deneyimi bu benim için.. Kazanımlarınla mutlu olmayı becerebilme sanatı..

Kazanamadıklarınla değil..

Böyle tuhaf tuhaf şeyler
    dore hn benzer deneyimleri defalarca yaşadım hâlâ da yaşamaya devam ediyorum. forexin en zor yanı teknik taktik değil, hırsımızla mücadele .

önce işlemler ufaktan başlanır, zaten çok kazanma hırsım yok benim denir, şöle biraz harçlık olsun, aylık gelire 3-5 katkısı olsun yeter denir. o an için aslında duygularımızda samimiyizdir de. ama biraz kazanmaya başlayınca açgözlülük başlar, nasıl olsa kazanıyorum, bu kadar emek verirken neden 3-5 yerine 30-50 kazanmayayım ki? sonra arkası geliyor. sonra kafamın içinde spor arabaların zırıltısını duymaya başlarım. sonra hazin son

forexte başarının anahtarı sağlam irade.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Evet doğru yazmışsınız.. Hırsla mücadele.. Kendini terbiye etme..

Forex benim hobim aslında Sn boymatlı.. Bunu harcamak istemiyorum.. Hırslarıma kurban etmek istemiyorum yani. Zevk aldığım birşey.. Bu şekil bakarsam zaten kazançta yanında geliyor.. Kazanç kapısı yapmak istersem işin rengi değişiyor.. Karakteriniz de.. Kaybediyorsunuz.. Hep bu sonuçla karşılaşıyorum..

Çok aptalca davranıyorum bazen.. Böyle güzel birşeyi kendi elimden kendim alıcam..

Hani diyorlar ya fx e tövbe ettim.. Bu çok saçma işte.. Kendin ettin kendin buldun..

Bu kadar..

Şu ayet aklıma gelir hep... Kendim birşeyi mahvettiğimde..

Gerçek şu ki, Allah (hiçbir konuda) insanlara en küçük bir haksızlık yapmaz; fakat insanların yine kendileridir kendilerine haksızlık yapan.

Yunus 44

Sayfa 122/440 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •