Sayfa 661/1005 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    fatih bey sosyal medyada fikrini bu yönde kullanmış ...

Powell merkez bankacılığı dersi verdi. Tebrik etmek lazım adamı.

Faizleri sert arttırırken konuşmaları güvercinimsiydi şimdi pas geçerken şahindi. Masayı devirmeden borsaları çökertmeden dünyada dengeleri çok da bozmadan enflasyonu baya tırpanladı ABD'de. Darısı bizim hanımefendiye...

15 Kasım 2021 de 1710 da da bir GAP gördüm,

3. Kapanmayan gap çok ama pek çoğunun arkasında gerekçeler var. Mesela döviz rallisi esnasında oluştu yukarıdaki gap. Son bırakılan GAP'ler de Şimşek Gap'i diye adlandırılır büyük ihtimalle. Benim bahsettiğim durduk yere olanlar

4. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    1d
    *Fed/Barkin: Yüksek faizler daha ciddi yavaşlama riski yaratabilir ama 70'lerin deneyimi Fed'in enflasyonla mücadelesinden hemen vazgeçmemesi gerektiğini gösteriyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Hisse Vadeli faizler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. TUPRS'da gariplik var, bana sanki TOBO oluşumu var gibi geliyor ama başka bir zamana bırakmak istiyor olabilirler.

80 geçilirse bakmak gerekebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Ekonominin kurmayları Beştepe'de ilk kez bir araya geldi.
    Gündemde vatandaşın tenceresi var.
    Artık öncelik sanayiciye değil vatandaşa verilecek.

( Türkiye’s Economy Channel )

Hani biz ŞİMŞEK bankacılarla GÖRÜŞECEK DİYORDUK YA o çok önemli değil demekki ... !

Merkez Bankası (TCMB) beklenti anketinde yıl sonu döviz kuru ( DolarTL ) beklentisi 26,18 TL’ye yükseldi.
    Geçen ayki ankette 23 TL idi.
    Faiz beklentisi ise, %18,13.

8. Hedef ne gözüküyor?

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TUPRS'da gariplik var, bana sanki TOBO oluşumu var gibi geliyor ama başka bir zamana bırakmak istiyor olabilirler.

80 geçilirse bakmak gerekebilir.

Sayfa 661/1005 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •