-
Yonca bankta şu an eurobond satamıyorum..eurobond satışa kapalıymış .normal midir bu?
-
Dostum vergi vereceksin biliyor musun ole satis filan dikkat etmelisin

Originally Posted by
ada
Yonca bankta şu an eurobond satamıyorum..eurobond satışa kapalıymış .normal midir bu?
-

Originally Posted by
servetbey
Vergi ocu değil, neden bu kadar korkuyorsunuz bu vergi işinden anlamadim dostum. Neyse günahın verirsin olur biter. Hayatımız vergi bı de buna verin olmezsiniz.
-
Ya bi ton kayit tutuyoruz excel den ordan not et burdan sisteme gir ordan kredi kartina bole gunu bekle ode yani
hani bunlar olmadan rahat olmak gibisi yok o nedenle
zaten fon yada banka ya koysak stopaj vb ile de odeme yapiyoruz biz fark etmeden

Originally Posted by
fezalii
Vergi ocu değil, neden bu kadar korkuyorsunuz bu vergi işinden anlamadim dostum. Neyse günahın verirsin olur biter. Hayatımız vergi bı de buna verin olmezsiniz.
-
Herkese merhaba,
cds ler 600 küsürlerdeyken eurobond almıstım. gün gün bakıyorum ve kazancımın arttıgını goruyorum. sanırm olumlu gelısmeler olmaya devam ederse cds ler 300 kusurlere gelebilir.
o duurmda eurobondumu kar ile satarsam ne kadar vergi ödemem gerekir , % olarak?
-

Originally Posted by
eberco
Herkese merhaba,
cds ler 600 küsürlerdeyken eurobond almıstım. gün gün bakıyorum ve kazancımın arttıgını goruyorum. sanırm olumlu gelısmeler olmaya devam ederse cds ler 300 kusurlere gelebilir.
o duurmda eurobondumu kar ile satarsam ne kadar vergi ödemem gerekir , % olarak?
Onu bankacılar daha iyi hesaplıyor...Aldığın zamanki tl , sattığın zamanki tl ve birde bir enflasyon güncellemesi var....Miktar büyük değilse bas gitsin arada kaynar gider
..Miktar yüksekse oltaya takılırsın
Y.T.D
-
Miktara göre değişiyor mu oltalama işi gerçekten?

Originally Posted by
heval
Onu bankacılar daha iyi hesaplıyor...Aldığın zamanki tl , sattığın zamanki tl ve birde bir enflasyon güncellemesi var....Miktar büyük değilse bas gitsin arada kaynar gider

..Miktar yüksekse oltaya takılırsın
Y.T.D
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
servetbey

Originally Posted by
fezalii
vergiden çok hesaplamasından korkuyor insanlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri