Sayfa 686/1005 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bozkurt dayı nerde ,uyuya kaldı mı ne..

ayasofya abi şekere iyi geliyormuydu kekk
    Bana kalırsan insülin kullanmıyorsan hakiki iki üç yıllık meşe küpünde demlenmiş alıç sirkesi süper olur.

2. Palanın yerinde olsam vururum tabana satan satsın 5000 den 2 gün daha fazla mevduat için

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bozkurt dayı nerde ,uyuya kaldı mı ne..

ayasofya abi şekere iyi geliyormuydu kekk
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Yok işci abi kurbanlık bakıyorum,bu sene fiyatlar uçmuş.
    Şekerler ne alemde acaba daha o kısıma bakmadım
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Palanın yerinde olsam vururum tabana satan satsın 5000 den 2 gün daha fazla mevduat için
    Kozalaklari bari vurma abey

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Haklı olmak, her zaman mutlu olmaya yetmez belki başkanımızda MUTLU değildir.
    Hiç haklı olmak istemiyorum. Dün gece yeğenimle konuştum. Hiç bir genç gezmesinden giyimden yemesinden fedakarlık yapmaz yapmak istemez dedi yeğenim. Gerekirse kredi çekerek ödemez hırsızlık yapar ama yinede bunu yapar dedi. Ha hanım ben iki enik tasarruf modundayız. Üçüncü enik laylaylom modunda o bile bütçeyi alt üst ediyor. Enik dediysem en ufağı 15 yaşında büyük 25. Büyüğün 4 ay sonra düğünü var kafa Paris modunda.

RTE ın 'Faiz Sebep, Enflasyon Netice' teorisi çöp olacak! Faizleri indirerek Enflasyonun düşmeyeceğini aksine Doların yükseleceğini bunun da Enflasyonu arttıracağını sonunda anlayarak kararı MŞ e bırakmış olmalı! Bu İktidar USD yi 1.12 den aldı buralara getirdi!

BofA, TCMB'nin politika faizini %25 seviyesine yükseltmesini bekliyor- bloomberght.com

BofA Securities Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 25'e yükseltmesini beklediğini, ancak aşağı yönlü bir sürpriz için de alan gördüklerini belirtti.

Aralarında Zümrüt İmamoğlu'nun da bulunduğu ekonomistlerin pazar yayımladığı raporda tahminlerinden daha düşük bir faizin, faiz koridoru ya da daha fazla faiz artışı sinyaliyle desteklenebileceği belirtildi.

https://www.bloomberght.com/bofa-dan...ahmini-2333324

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

onsa ğirmede kurbanlık diye

hayırlısı olsun,nasibin bulur seni abi..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Son günü bekle düşecek fiyatlar. Bu sene beklentilerini karşılamaz satıcıların. Çok kesemeyecekler var. Şu an tüm satıcılar kurbana odaklandığını için piyasada köpük var.

Sayfa 686/1005 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •