Palanýn yerinde olsam vururum tabana satan satsýn 5000 den 2 gün daha fazla mevduat için
Hiç haklý olmak istemiyorum. Dün gece yeðenimle konuþtum. Hiç bir genç gezmesinden giyimden yemesinden fedakarlýk yapmaz yapmak istemez dedi yeðenim. Gerekirse kredi çekerek ödemez hýrsýzlýk yapar ama yinede bunu yapar dedi. Ha haným ben iki enik tasarruf modundayýz. Üçüncü enik laylaylom modunda o bile bütçeyi alt üst ediyor. Enik dediysem en ufaðý 15 yaþýnda büyük 25. Büyüðün 4 ay sonra düðünü var kafa Paris modunda.
RTE ýn 'Faiz Sebep, Enflasyon Netice' teorisi çöp olacak! Faizleri indirerek Enflasyonun düþmeyeceðini aksine Dolarýn yükseleceðini bunun da Enflasyonu arttýracaðýný sonunda anlayarak kararý MÞ e býrakmýþ olmalý! Bu Ýktidar USD yi 1.12 den aldý buralara getirdi!
BofA, TCMB'nin politika faizini %25 seviyesine yükseltmesini bekliyor- bloomberght.com
BofA Securities Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý'nýn politika faizini yüzde 25'e yükseltmesini beklediðini, ancak aþaðý yönlü bir sürpriz için de alan gördüklerini belirtti.
Aralarýnda Zümrüt Ýmamoðlu'nun da bulunduðu ekonomistlerin pazar yayýmladýðý raporda tahminlerinden daha düþük bir faizin, faiz koridoru ya da daha fazla faiz artýþý sinyaliyle desteklenebileceði belirtildi.
https://www.bloomberght.com/bofa-dan...ahmini-2333324
Yer Ýmleri