Sayfa 583/1003 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Crunch Yazıyı Oku
    Merhaba arkidişler,

Bugün DDKKM vade dönüşüm vardı. Oranları araştırırken karşılaştıklarım ve üzerine sorduklarım da bugün bazı arkidişlerimizin konuştukları konu için açıklayıcı olabilir diye biraz uzunca yazıyorum.

.........

Hepinize selamlar
    Crunch adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

teşekkürler sn crunch

2.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    bugün dondurmadan kaçtın yarın başka bir şeyden geçirecekler.. kaçış yok. ailecek uyduruk bir yemeğe gidiyorsun binlik oluyorsun. Hadi biz kızıyoruz falan bir şekilde ödüyoruz , olmayan ne yapıyor akıl alır gibi değil. bayramda her yer tıka basa dolacak , izdiham yaşanacak, yine şaşıracağız.
    hakikaten akıl alır gibi değil. geçen flutv de izledim galiba, venedik'e gittim buradan ucuzdu diyordu biri.. kamera şakası gibi ama değil.

3. Motorine 1,64 zam geliyormuş bu gece
    Yakın zamana kadar millet boş depoya 100-150 kağıt kâr edeceğim diye saldırırdı istasyonlara.

Şimdi millet rahvan gitsin moduna bile isteye sokulduğu için bırak depodan kâr etmeyi zam oluyo mu olmuyo mu ondan bile bihaber çoğunluk.

4. Herhangi bir aracı kurumdan hesap açtığınızda MKK, yıllık bakım ücreti vb otomatik komisyon kesiliyor.
    MUDİ uygulaması da Ünlü menkul aracı kurumunda değerleniyor.
    Hal böyle olunca Mudi uygulamasını sadece günlük faizde kullanan yatırımcılardan yukarıdaki yıllık masraflar alınacak mı?
    SSS larda aradım ama bu konu hakkında bir açıklama yapmamışlar.

Yani özetle nkolay bonosu enpara vb uygulamalar gibi hiçbir masraf çıkarmayacağkları konusunda bir garanti vermişler mi? ben göremedim. Eğer herşey ücretsizse nkolaya iyi bir rakip geldi diyebiliriz.

Böyle bir devirde tl faizinde anca fatura vb ödemeleri , kısa vade ödemeler maksadıyla tl tutanlar için %39 faiz beklerken bir ton aracı kurum masraflarını ödemek zorunda kalmayalım? Konu şeffaf şekilde açıklanmalı

------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. uygulama vs vs bu kadar zahmete girmeye gerek var mı bilmiyorum, para piyasası fonlarına bakın, yüzde 40 üzeri getiri var.

bilgi için soruldu

halk bank usd % 5 - tl % 44
    vakıf usd %0.5- tl % 39 ( hani % 6-7 nerede % 45 ? ,elinde tesbih salllayan bireyselcinin teklifi...bu oranları ilk kez senden duydurm ....)

ist - fatih -sirkeci bahçekapı şb...

7.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    uygulama vs vs bu kadar zahmete girmeye gerek var mı bilmiyorum, para piyasası fonlarına bakın, yüzde 40 üzeri getiri var.
    var mı 3 ay arka arkaya % 40 oranını yakalayan..?

8.  Alıntı Originally Posted by Crunch Yazıyı Oku
    Merhaba arkidişler,

Bugün DDKKM vade dönüşüm vardı. Oranları araştırırken karşılaştıklarım ve üzerine sorduklarım da bugün bazı arkidişlerimizin konuştukları konu için açıklayıcı olabilir diye biraz uzunca yazıyorum.

Fiyatlama için Yonca, Fibabanka, Burger, Yapı Kredi, Vakıflar ve Denizbank'tan oranlarını istemiştim. Edinebildiklerim şunlar:
    Yapı Kredi - Düz mevduat: %0,01, DDKKM: %6 (Teşvik primi TL ve vade sonunda ödeniyor. Teşvik priminin bugünkü dolar değeri üzerinden getiri hesapladım).
    Deniz - Düz mevduat: %1,20 (76 gün %1,60), DDKKM: %9 (Yapı Kredi ile aynı yapıda).
    Burger - Düz mevduat: %0,50, DDKKM: %12 (Yapı Kredi ile aynı yapıda)
    Vakıflar - Düz mevduat: %0,50, DDKKM: Yok herhalde. Bunun dışında özel durum notunu inceleyiniz.

Vakıf ile ilgili özel durum: Tutar sadece nakit olarak getirildiğinde ve anladığım kadarıyla bir seferlik aylık mevduata %7 veriliyormuş. Bunun dışında transfer ile gelen bakiyeler için günlük faizli, oranı mevduat eşleniği olarak %4,60 olan DİBS bulunuyor.

Hepinize selamlar
    vade sonu dolar kuru üzerinden ödeme yapılıyor.....vade başı kur olduğuna eminmisiniz....biyanlışlık olmasın...

Sayfa 583/1003 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •