Motorine 1,64 zam geliyormuþ bu gece
Yakýn zamana kadar millet boþ depoya 100-150 kaðýt kâr edeceðim diye saldýrýrdý istasyonlara.
Þimdi millet rahvan gitsin moduna bile isteye sokulduðu için býrak depodan kâr etmeyi zam oluyo mu olmuyo mu ondan bile bihaber çoðunluk.
Herhangi bir aracý kurumdan hesap açtýðýnýzda MKK, yýllýk bakým ücreti vb otomatik komisyon kesiliyor.
MUDÝ uygulamasý da Ünlü menkul aracý kurumunda deðerleniyor.
Hal böyle olunca Mudi uygulamasýný sadece günlük faizde kullanan yatýrýmcýlardan yukarýdaki yýllýk masraflar alýnacak mý?
SSS larda aradým ama bu konu hakkýnda bir açýklama yapmamýþlar.
Yani özetle nkolay bonosu enpara vb uygulamalar gibi hiçbir masraf çýkarmayacaðklarý konusunda bir garanti vermiþler mi? ben göremedim. Eðer herþey ücretsizse nkolaya iyi bir rakip geldi diyebiliriz.
Böyle bir devirde tl faizinde anca fatura vb ödemeleri , kýsa vade ödemeler maksadýyla tl tutanlar için %39 faiz beklerken bir ton aracý kurum masraflarýný ödemek zorunda kalmayalým? Konu þeffaf þekilde açýklanmalý
------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
uygulama vs vs bu kadar zahmete girmeye gerek var mı bilmiyorum, para piyasası fonlarına bakın, yüzde 40 üzeri getiri var.
bilgi için soruldu
halk bank usd % 5 - tl % 44
vakýf usd %0.5- tl % 39 ( hani % 6-7 nerede % 45 ? ,elinde tesbih salllayan bireyselcinin teklifi...bu oranlarý ilk kez senden duydurm ....)
ist - fatih -sirkeci bahçekapý þb...
Yer Ýmleri