Sayfa 537/1003 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şaka değil bunu arşiv görüntüsü sandım.Yeniymiş.Cidden truman şovdayız.Bu artık boyut aştı.Tıpış tıpış olayı bitti,bu nasıl parti,bu nasıl salaklık,ilk seçimde memlekette akp nin elde etmediği belediye kalmaz,2028 i düşünemiyorum bile.Bu kk orda durmak isteyebilir anlarım,onu oraya koyanlar daha işin bitmedi işin içine bir iki seçim daha etmen lazım demişlerdir normaldir.Ama koskoca parti bile bile nasıl intihar eder.Demek ki parti falan yok,bu işler koca bir tiyatro,biz zavallı trumanlar olarak gelen kaosta sanki elimizden bir şey gelebilirmiş sanalım diye yaratılan bir muhalefet var.Ha iktidar var mı ,bence o da yok,iktidara da bir görev verilmiş onu uyguluyor.Yoksa koskoca akp bu göçmen politikasını seçmenine rağmen nasıl uygulayabiliyor,bu göçmen politikasına akp den de yüzde on destek ya gelir ya gelmez.Neyse great reset e 7 yıl kaldı,dont look up.
    KK'nın kukla olduğu Kavalaymış, KHK'lılarmış kimsenin sallamadığı konuları gündem yapmaya başladığı zaman açığa çıkmıştı.

Eski A*P'lileri listelerinden aday gösterdiği anda ise C*P seçmenine siz gerizekalısınız dedi. Gözlerinin içine baka baka yaptı bunu ve yine oylarını aldı.

Anti R*E gazı ile ben de oy verdim. Pişmanım.

MV seçimlerinde C*P'nin baraj altı kalması gerekiyordu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 31 Mayıs itibarıyla merkezi yönetim brüt borç stoku verilerini açıkladı.

Buna göre, merkezi yönetim brüt borç stoku, mayıs sonu itibarıyla 4 trilyon 734,4 milyar lira oldu.

Borç stokunun 1 trilyon 774,2 milyar lira tutarındaki kısmı Türk lirası, 2 trilyon 960,2 milyar lira tutarındaki bölümü ise Döviz cinsi borçlardan oluştu.

Ne kadar çok düdük.!!!
    O kadar çok köfte.!!!!

https://m.youtube.com/watch?v=Ici0zvNKdi0

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bence farketmez ,bu deli gömleğini seçimlerde oy vererek çıkaramayız.Seçimler yanılsama.Kurbanları keserken üç ayağı bağlanır biri serbest bırakılır.Hayvanın boğazı kesilirken çırpınamaması tamamen tepki verememesi insani bulunmaz,hayvan da o tek ayağını çırpa çırpa boğazlanır.Seçimler bizde o işlevi görüyor,teşbihte hata olmaz,seçimlerde oy vererek sadece çırpınmamıza izin veriliyor,bence olay bu kadar basit.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence farketmez ,bu deli gömleğini seçimlerde oy vererek çıkaramayız.Seçimler yanılsama.Kurbanları keserken üç ayağı bağlanır biri serbest bırakılır.Hayvanın boğazı kesilirken çırpınamaması tamamen tepki verememesi insani bulunmaz,hayvan da o tek ayağını çırpa çırpa boğazlanır.Seçimler bizde o işlevi görüyor,teşbihte hata olmaz,seçimlerde oy vererek sadece çırpınmamıza izin veriliyor,bence olay bu kadar basit.
    Onu diyorum ya. Oy vermemek en etkili muhalefet şu an. Oyunu hiç oynamamak lazım. Muhalif seçmeni temsil eden belki bir Zafer Partisi var piyasada o kadar. Ben Zafer'e verdim ama o kadar çok kazık yedik ki bunların da satıp gitmeyeceğinin garantisi yok. Neticede S.Oğan da bunların adayıydı.

O da sattı...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. https://www.youtube.com/watch?v=09vVmRhJBsY

Cem Uzan canlı yayında bombalıyor şu an KK'yı.

Ülkede fırıldak kaynıyor.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=09vVmRhJBsY

Cem Uzan canlı yayında bombalıyor şu an KK'yı.
    Biraz seyrettim kapattım.
    Özet: Cem Uzan ekmeğinin peşinde.
    Vertu mu ne bir telefon çıkarıyormuş, Galatasaray’a bir sponsorluk teklifi mi ne sunuyormuş. Cuma açıklayacakmış, devlet kurumlarından destek istiyormuş.
    Falan fıstık.
    Geçen günlerde siyaseti bıraktım. Reisi desteklemek lazım falan demişti.
    Şimdi anlaşıldı nedeni. İşi düşmüş .
    İğrendim resmen.

Sayfa 537/1003 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •