30 daireli sitenin kapýcý aidatý 500 TL yi geçer.
Þaka deðil bunu arþiv görüntüsü sandým.Yeniymiþ.Cidden truman þovdayýz.Bu artýk boyut aþtý.Týpýþ týpýþ olayý bitti,bu nasýl parti,bu nasýl salaklýk,ilk seçimde memlekette akp nin elde etmediði belediye kalmaz,2028 i düþünemiyorum bile.Bu kk orda durmak isteyebilir anlarým,onu oraya koyanlar daha iþin bitmedi iþin içine bir iki seçim daha etmen lazým demiþlerdir normaldir.Ama koskoca parti bile bile nasýl intihar eder.Demek ki parti falan yok,bu iþler koca bir tiyatro,biz zavallý trumanlar olarak gelen kaosta sanki elimizden bir þey gelebilirmiþ sanalým diye yaratýlan bir muhalefet var.Ha iktidar var mý ,bence o da yok,iktidara da bir görev verilmiþ onu uyguluyor.Yoksa koskoca akp bu göçmen politikasýný seçmenine raðmen nasýl uygulayabiliyor,bu göçmen politikasýna akp den de yüzde on destek ya gelir ya gelmez.Neyse great reset e 7 yýl kaldý,dont look up.
Seçimden önce KK = R*E dediðimde linç yemiþtim.
Anlýk görüntüye göre KK R*E'den çok çok çok daha kötü niyetli birisi. Aklýmdaki asýl düþünceleri küfürsüz ifade edebilmem mümkün deðil.
O kadar kötü ki, ayný seçime yeniden girsek ve KK ile R*E arasýnda kalsam þu an R*E'ye veririm oyumu. (illa vermek zorundaysam yani. yoksa mantýklý olan oy vermemek)
ytd
Seçimden sonra yazmýþtým.
R*E seçimi 52% alarak deðil, 100% alarak kazandý.
Bunun ne anlama geldiðini iyi düþünün.
Mevcut görüntüde oy kullanmamak en cazip ve etkili muhalefettir. Bu tiyatroyu meþrulaþtýrmanýn anlamý yok.
MV seçiminde C*P'ye oy vermedim ve oyuna gelmedim ama iki turda da KK'ya oy verdiðime çok piþmaným. Hiçbirine oy vermemek doðru þýkmýþ.
Yer Ýmleri