Selam.. Yoldayım.. Piyasaya ne olmuş böyle.. İyi ki bakmamisim
İlave yaptım şimdi. 34260 a çektim kar al seviyesini..
Vay vay vay.. Boş bırakmaya gelmiyor..
33943 e kadar inmiş ya.. Manuel aciyorum ben..
Bilseydim oralardan da acardim ortalamam çok iyi olurdu şu an..
Neyse sağlık olsun..
Evet Altın da göçmüş..
Ve ölümcül 15 dk lik ortalama asagi kesmek üzere.. Bu sefer affetmezler diye düşünüyorum..
Ben Altında hala bu düşüşün likidite toplamak amacıyla yapıldığını düşünüyorum ve D1 hedef 1993 'ler bence.
Ayrıca yakın tarihte ciddi hacimle düşüşe "HOPP" denen bir bölgedeyiz (resimde pembe daire içindeki bölge). Ve fiyat tam da o bölgede frenlemiş bugün zaten.
Bu durumda iki olasılık var:
1- Fiyat bu gece ve yarın sabah buralarda konsolide olup, öğleden sonra yukarı hamle yapacak
2- Fiyat bu HOPP bölgesinin altına sarkıp ALICILARI stop edecek ve yönünü yukarıya çevirecek sonrasında (ben bunu daha muhtemel görüyorum)
Perşembe günkü o çıkışın Boğaların biz daha ölmedik deyişlerinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Ve oldukça da güçlüymüşler.
Hepsi bence
Saygılar
![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Selim bey merhaba
Altın da haklı olabilirsiniz.. İşi hiç belli olmuyor..
Ama ben bu sefer kendi öngörümü yazmadım. Teknik olarak 15 dk lik aşağı kesmek üzere. Ve bakarsanız ters bayrakta yapiyor sanki... Ben burdan asla alima girmem cok riskli bir durum..
Siz kendi sisteminizden şaşmayın.. Ama her iki olasılıkta da yukarı diyorsunuz. Insallah kazanirsiniz
Ben hep şunu savundum.. Altın eğer 2000 uzeri bir trend başlatmak istiyor ise 1850 lere gelmeli.. Teknik açıdan..
Tam tersi.. Eğer cok ama cok düşecek ise de 1985 e gelmeli teknik açıdan..
Bence bu hafta belli olur artık..
Sizin Altin analizleriniz genelde daha doğru çıkıyor.. Benimkiler pozisyon harici foss..
En son 1945 den stopladim sanırım pozisyonu da..
Yer İmleri