Originally Posted by Bear_Bull Dün tablosunu koymuştum 26/6/2023 vade sonu tüm haziran vadeliler kapanmış olacak arife günü yarım güne temmuz vade en yakın vade olarak başlayacak.
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by işçi74 Calj dibi deyim zati bu nedir anlayamadım ''calj''
Originally Posted by bahriyeli bu nedir anlayamadım ''calj'' Çalı dibi,nakitte günlük.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
ons bear club başkanı sn Bozkurt nasıl düşüş ... beğendiniz mi ?
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Originally Posted by metin68 düş endeks düş kış kış boğalar kış kış enerjiii enerjiii dolar düşsün diye enerji yollanırda ayılar boş durur mu işe yarıyormuş ohhh miss
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by metin68 işe yarıyormuş ohhh miss Asıl haftalikta bogalari kandırıp çuvala sokarsa,4000binler supriz olmaz ,hatta altına bile indirir.
Originally Posted by SEL ons bear club başkanı sn Bozkurt nasıl düşüş ... beğendiniz mi ? Sel abi yarın faiz kararından sonra gramaltın alıp piyasadan emekli olmayı düşünüyorum
Hamdım Piştim Yandım
SPOT da soldaki ekip satışı artırıyor, sabah bugün günlerden çarşamba! uyarımı yapmıştım, umarım terste kalan olmamıştır ve sat-al denemiştir!
Forum Rules
Yer İmleri