Sayfa 592/1003 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bu akşam Birleşik Arap Emirlikleri'ne gideceği duyuruldu

Bunlar buraya dolar getirecekler.yatirim olarak.başka turlu bu cozulmez.kanal istanbul gibi.

3. 1 uçakla kaç milyar dolar taşınabilir ki? Bir sürü git gel. Uzun iş. Swift yapsalar ya?

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    1 uçakla kaç milyar dolar taşınabilir ki? Bir sürü git gel. Uzun iş. Swift yapsalar ya?
    swiftte muhabir ciddi masraf çıkarabilir.

5. bugün hsbc premiere primli ddkkm oranı sordum. 15 ler civarı veriyormuş arkadaşlar. brüt mü net mi sormadım çünkü yeni gelen dövize vermiyorlarmış. hesaptakine veriyorlarmış sadece.

akbank kesin bir dille olmasa da vade sonunda net %13-14 civarı dolar karşılığı tl prim verdiğini teyit etti.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Yarın bankaların zarar yazma günü...
    tahvil faizleri 30 olursa ellerindekini kime kaktıracaklar tahmin edin...al hazine bunları diye kıvranırlar artık....

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bugün hsbc premiere primli ddkkm oranı sordum. 15 ler civarı veriyormuş arkadaşlar. brüt mü net mi sormadım çünkü yeni gelen dövize vermiyorlarmış. hesaptakine veriyorlarmış sadece.

akbank özel 13-14 net dolar karşılığı tl prim verdiğini kesin bir dille olmasa da teyit etti.
    Primler vade sonunda TL olarak veriliyor.
    Oranlar brüt oranlardır. % 5 stopaj kesintisi yapılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bugün hsbc premiere primli ddkkm oranı sordum. 15 ler civarı veriyormuş arkadaşlar. brüt mü net mi sormadım çünkü yeni gelen dövize vermiyorlarmış. hesaptakine veriyorlarmış sadece.

akbank kesin bir dille olmasa da vade sonunda net %13-14 civarı dolar karşılığı tl prim verdiğini teyit etti.
    yeni gelen döviz,hesaptaki ayrımı tam olarak nedir? bilmediğimden soruyorum.parası olan herkes yatıramıyor mu

Sayfa 592/1003 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •