tahtacıyı uyuz etmek gibi fantazi varsa tamam ..orda dururum![]()
tahtacıyı uyuz etmek gibi fantazi varsa tamam ..orda dururum![]()
Olayın çoğusu güniçi dönüyor dostum, her yeni gün yeni bir başlangıç. Burda önemli olan sermaye kontrolü
Ortavadeli analiz yeteneği olan parasını katlar, kısa ve uzun vadeli senaryo belli, ortavadeli analez ortada yok.
Bazıları 4binden döner diyor bazıları 5binden döner diyor. Bizim 3bin işi suya düştü.
Soran olursa,
Tale bazlı Altta 3bin yukarıda 30bin endekis aralığındayız. dersin![]()
Hamdım Piştim Yandım
Her türlü kaldiracli entustrman yapay zeka için ideal,insan için çok zararlı,
Bear abi yıllardır bu işlerin kitabını tersten yazdığı halde eminim el elde baş baştadır.
Ne varsa spotta var yine.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
6700 den short poz.um var demedim ki
5100 den short var 6700 gördü 1600 puan zararı gördü dedim.
ama bende stop yok fırsat olursa onu kapa bunu aç yapa yapa devam.
bu arada fiyat 6700 ken mutlaka o fiyatlardan da al satım oldu tabi ama gün içi ben elde kalanların maliyeti ile ilgileniyorum.
bu gün mesela 5950 lerde long short 5780 lerde de long shot tırla işlem geçtim.
14,000,000 hacim olmuş.
yönün ne tarafa olacağını bilsek o tarafa poz alsak tam geri dönecekken de gelen karlarlada ilave tam terse dönsek ne güzel olur ama maalesef ne olacak bilmiyoruz.![]()
Bear_Bull
@BearBull26
1.sine katılmıyorum, her koşulda piyasada olmak zorunda değilsin. Borsa sonsuzluk gibidir, mutlaka fırsatlar çıkar karşına
1.kural şu olmalı, borsada fırsatlar hiç bitmez.
O zaman senin tek ihtiyacın zamanlama ve az işlem ve sabır gerektirir.
Hergün işlem yapmayıp tribünden balinaların hareketini seyretmeyle de tecrübe kazanılır.
2.sine katılıyorum. Para kazanmak isteyen kaybetmeyi de göze almıştır. Amaç para kazanmak olmazsa kaybetmen imkansız. Buraya genelde kısayoldan para kazanmak için gelenleri öperler
3.kural olmaz olmaz deme olur mu olur
Hamdım Piştim Yandım
Bear_Bull
@BearBull26
150 puana hayata kapamam gecmis yazilarima baksam 1000 puan bile terste kaldim kapamadim. İlave bile yaptim ama bunu yazmadim. Zaten iddimiz yok 2 defa hata yapsam susarim zaten para kaybeder oynamayi birakirim. Bu iste 2 defa battim ama sirketler kurup 2 isce calisip kazanmayacagim parayi geri kazandim suan oynadigim para olmasada olur param. Suan antalyada tatildeyim senin icin ekstrede atacam. Tek zarar gram ve onsta suan anlik onuda zaten niye aldigimi bilmiyorum yazdim bile. Yukselicilerin gazina gelmisim hata benim.
Yer İmleri