Sayfa 750/1005 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    tahtacıyı uyuz etmek gibi fantazi varsa tamam ..orda dururum

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Heç sorma Bozkurt sabahdan başladık almaya sonra inat ettik .
    Zarar zoruma gitmedi de aylardır tuttuğum portföyü inat edip paramparça ettim ya ona yanarım..
    Hırsıma yenik düştüm.Oluyor işde insanız.
    Olayın çoğusu güniçi dönüyor dostum, her yeni gün yeni bir başlangıç. Burda önemli olan sermaye kontrolü
    Ortavadeli analiz yeteneği olan parasını katlar, kısa ve uzun vadeli senaryo belli, ortavadeli analez ortada yok.
    Bazıları 4binden döner diyor bazıları 5binden döner diyor. Bizim 3bin işi suya düştü.
    Soran olursa,
    Tale bazlı Altta 3bin yukarıda 30bin endekis aralığındayız. dersin
    Hamdım Piştim Yandım

3. Her türlü kaldiracli entustrman yapay zeka için ideal,insan için çok zararlı,
    Bear abi yıllardır bu işlerin kitabını tersten yazdığı halde eminim el elde baş baştadır.
    Ne varsa spotta var yine.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @Bear_Bull, 6700 den short açabildiyseniz kutlarım sizi, ben gördüm fiyatı ama elim gitmedi, o an bütün cesaretimi kaybetmiştim, short açtıkça yukarı sürüyordu! Maliyetimi çok bilmediğimden shortların üzerine malak gibi yatıyorum, bu vade short oldukça avantajlı gibi ama yarın ki TCMB faiz kararı ve sonrası açıklamalar yön verecektir, önce yukarı sonra aşağımı yoksa direk aşağımı
    6700 den short poz.um var demedim ki
    5100 den short var 6700 gördü 1600 puan zararı gördü dedim.
    ama bende stop yok fırsat olursa onu kapa bunu aç yapa yapa devam.
    bu arada fiyat 6700 ken mutlaka o fiyatlardan da al satım oldu tabi ama gün içi ben elde kalanların maliyeti ile ilgileniyorum.

bu gün mesela 5950 lerde long short 5780 lerde de long shot tırla işlem geçtim.
    14,000,000 hacim olmuş.

yönün ne tarafa olacağını bilsek o tarafa poz alsak tam geri dönecekken de gelen karlarlada ilave tam terse dönsek ne güzel olur ama maalesef ne olacak bilmiyoruz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Benim görüşüm net.
    Herkes bilebilir ben bilmem.
    "sıfır ile sonsuz arasında her koşulda piyasada bulunmalıyım "

Eskiden amacım para kazanmakdı.Son 20 yıldır tek amacım batmamak
    1.sine katılmıyorum, her koşulda piyasada olmak zorunda değilsin. Borsa sonsuzluk gibidir, mutlaka fırsatlar çıkar karşına
    1.kural şu olmalı, borsada fırsatlar hiç bitmez.

O zaman senin tek ihtiyacın zamanlama ve az işlem ve sabır gerektirir.
    Hergün işlem yapmayıp tribünden balinaların hareketini seyretmeyle de tecrübe kazanılır.

2.sine katılıyorum. Para kazanmak isteyen kaybetmeyi de göze almıştır. Amaç para kazanmak olmazsa kaybetmen imkansız. Buraya genelde kısayoldan para kazanmak için gelenleri öperler
    3.kural olmaz olmaz deme olur mu olur
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Her türlü kaldiracli entustrman yapay zeka için ideal,insan için çok zararlı,
    Bear abi yıllardır bu işlerin kitabını tersten yazdığı halde eminim el elde baş baştadır.
    Ne varsa spotta var yine.
    ne yazdım 3 iş günü kaldı
    terse gelmeden bitirirsem bu vadeyide yırttık abicim yırttık demişim.
    köşeyi döndüm diye bir yazımı gördün mü hiç ?

dostlar alışverişte görsün. alayım satayım hacim olsun.

Bear_Bull
    @BearBull26

7. Hisse vadelilerde yeni vadeye taşıma olmuş, totalde daha fazla yeni vadeye pozisyon açılmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Neyi kastettiğini anlamadım ama yorum yapan hata yapar...TRAFİĞE ÇIKAN KAZA YAPAR AMA ÇIKMAYAN YAPMAZ OLAYI...

Merakım şu;o longları -150 puana ragmen kapattın mı?

stoploss var mı?

yoksa bigshort style mı? 50. kere kademeli alış mı?

Buraya, şuradan long yaptım dersen AKİBETİ MERAK KONUSU OLUR..

yoksa kimseye poz. yaz-yazma deme hakkımız olamaz..
    150 puana hayata kapamam gecmis yazilarima baksam 1000 puan bile terste kaldim kapamadim. İlave bile yaptim ama bunu yazmadim. Zaten iddimiz yok 2 defa hata yapsam susarim zaten para kaybeder oynamayi birakirim. Bu iste 2 defa battim ama sirketler kurup 2 isce calisip kazanmayacagim parayi geri kazandim suan oynadigim para olmasada olur param. Suan antalyada tatildeyim senin icin ekstrede atacam. Tek zarar gram ve onsta suan anlik onuda zaten niye aldigimi bilmiyorum yazdim bile. Yukselicilerin gazina gelmisim hata benim.

Sayfa 750/1005 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •