secbul altına nassı koydular...caho gümüşü de kanırttılar caho...Jipi dedik dimi...
secbul altına nassı koydular...caho gümüşü de kanırttılar caho...Jipi dedik dimi...
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Sohbet odalarından dinlediğim kadarı ile otomobil piyasası KDV mahsup için kullanılıyor özellikle ÖTV'si vs pahalı arabalar tercih ediliyor. Örneğin inşaatta girdilerin KDV'leri yüksek ama nihai KDV düşük, makina ekipman yanında lüks araç da alınıyor olabilir. Otomobil kiralalayanlar da tahsil ettikleri KDV'leri mahsup edecek kadar sürekli araba almak durumunda.
Bunun dışında kimsesiz kişiler adına şirket kurup fatura kesme işi de çok yaygın, bunlar vergileri beyan ediyor ama ödemiyor diye tahmin ediyorum. Bu tip şirketlerin ve sahibinin varlığı olmadığı için vergileri tahsil etmek imkansız.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
sigara gibi meret istesen de bırakılmıyor.
mezarda bırakırız anca.
benim esas korkum bir ton opsiyon varken ölür gidersem (bir gün seansta masanın üstüne yığılırsak)
ne kurumdakiler ne evdekiler benim pozisyonları vade sonuna kadar nasıl takla attırıp ayakta kalacaklar ?
büyük soru işareti.
Bear_Bull
@BearBull26
2018 de usd opsiyonlarda battım ya ne çabuk unuttunuz
bi damat koydu bi kayınbabası koydu laçka olduk
2,5 senede borçları zar zor ödedim.
kat kat çıkarmak için kaç tl kazanmam gerektiğini hesap bile etmiyorum.
valla dua edin senasta sürekli işlem yaptığımdan buraya yazamıyorum.
bak para bitti işlem yapamıyorum kaç gönderi yaptım.
yada bir robot yazsam her yaptığım gerçekleşen işlemi buraya post atsa.
forumdakiler bir dahah foruma poz. yazmak yasak olsun derler mi?![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri