Sayfa 801/1005 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tam ******** bunlar
    Bu altın hisse olayı olmayacak,(bu hissede olup olmadığını bilmiyorum)delikanlı biri çıkacak arsa fiyatına bu hissenin çoğunluğunu alacak, o zaman görecem ben bu ANZ denen patronu, yıllardır hem vestelde hem de vesbe'de yatırımcıyı perişan etti. Bu ve Murat Ülker gibi patronlar insanları borsadan soğuttu.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. SPK eskiden tecrübesizdi. Vestel'de ana ortak %50 altında pay ile Hollandalı bir firma diye biliyorum. Ben de kesin çağrı olur diye sürekli biriktirdim ama hisse galiba 80 kuruşlara kadar düştü. Sonra 1 TL'den primli tahsisli semaye artırıp çoğunluğu çağrı filan olmadan aldı.

80 kuruşluk hisseye %321 bedelli sermaye artışı yapılmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Faiz %50 olursa, 1 yıl faizde parayı büyütür sonra yukarıda ki hisseler grafikteki alt fiyatlara düşerse portföyüme alırım.

ytdğl.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yanlış hesaplamadı isem 30 haziran günü petrol bayağı yukarıda bir yerde olacak. Ne haber gelecek ise artık.
    Petrolü kuytuda kıstırmışlar dediğine bak...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Petrolü kuytuda kıstırmışlar dediğine bak...
    Kur etkisi ile bize mazot zammını kitlerler.

6. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Petrol mü stoklasak, çok ucuzlamış, bedava gibin bişii ham petrol 69 dolara düşmüş, gerçi bizde dolar yükseldiği için pek bi esprisi olmuyor petroldeki düşüş
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kur etkisi ile bize mazot zammını kitlerler.
    Ek ötv konuşuluyor...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 801/1005 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •