Sayfa 809/1005 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop LI

1. Borusan'ın yabancı ortağı hissesini devir ediyormuş. Umarım yurt dışı işlerde bu sefer rakip olarak çıkmaz.

https://www.borusan.com/tr/grup-sirk...atirim-holding
    Borusan Grubu ve Salzgitter Mannesmann GMBH, 1998 yılında Türkiye’deki dikişli çelik boru yatırımlarını Borusan Mannesmann Boru Yatırım Holding A.Ş. altında birleştirdi.

Şirket, Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. A.Ş.’nin % 73,48 hissesine sahip.

>>>>>>
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1161433

Şirketimiz sermayesinin %73,48'ini temsil eden payların sahibi olan Borusan Mannesmann Boru Yatırım Holding A.Ş. ("BMBYH") tarafından şirketimize gönderilen ve ekte yatırımcılarımızın dikkatine sunulan 22 Haziran 2023 tarihli bildirim uyarınca; BMBYH'nin toplam sermayesinin %23'üne karşılık gelen ve Salzgitter Mannesmann GmbH'nin ("Salzgitter") sahibi olduğu 2.300.000 TL nominal değerli 230.000.000 adet payın, Borusan Holding A.Ş. tarafından satın alınmasına yönelik ("İşlem") Borusan Holding A.Ş. ve Salzgitter arasında bir hisse devir sözleşmesi imzalanmıştır. Hisse devir sözleşmesinde pay başına bedel yaklaşık 0,2296 Euro olmak üzere toplam devir bedeli 52.800.000 Euro olarak kararlaştırılmıştır.

....
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

KREDİ KARTI İŞLEMLERİNDE UYGULANACAK AZAMİ FAİZ ORANLARI

HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI: 2020/16)’DE DEĞİŞİKLİK

YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

(SAYI: 2023/13)

MADDE 1- 31/10/2020 tarihli ve 31290 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ (Sayı: 2020/16)’in 7 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “her ayın sondan beşinci iş günü” ibaresi “referans oranın ilan edildiği gün” şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 2- Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Tebliğ hükümlerini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı yürütür.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yarın bu siteden tekrar bakalım. Şimdilik 1 Temmuz'dan itibaren %1,36 olarak gözüküyor.

Bugün aidatımı nakit ödeme yaptım pişman oldum.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...+Faiz+Oranlari
    Düzmüşler pardon düzenlemişler
    bir halt olacağı yok.

Kira işi ciddi sorun ve rakamlar uçuk..
    Seferihisar da en vasat daire 10.000..
    Aylık yazlık, 40.000..200.000 arası..
    Birader Mecidiyeköy de oturuyor.
    Eski bir apt. Alt katı kiralık, 30.000..
    Levent /yoo sitesi giriş dublex 250.000aylık..

Vatandaş ne yapacak? Tiny, karavan
    Çözüm mü?

Bu işi bu hale getiren Bay Recebi de vatandaş
    Ödüllendirdi, nas var, ekonomistim. Verin yetkiyi, bakın neler olacak..?

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kira işi ciddi sorun ve rakamlar uçuk..
    Seferihisar da en vasat daire 10.000..
    Aylık yazlık, 40.000..200.000 arası..
    Birader Mecidiyeköy de oturuyor.
    Eski bir apt. Alt katı kiralık, 30.000..
    Levent /yoo sitesi giriş dublex 250.000aylık..

Vatandaş ne yapacak? Tiny, karavan
    Çözüm mü?

Bu işi bu hale getiren Bay Recebi de vatandaş
    Ödüllendirdi, nas var, ekonomistim. Verin yetkiyi, bakın neler olacak..?
    Hep diyorum deprem bölgesindeki çadır ve konteynırlar işi bitince sökülüp vatandaşa dağıtılsın. İş oraya gitti artık. Gidiyor falan değil. En temel ihtiyaçlardan olan barınma ihtiyacını ülkenin en küçük kasabasında bile rant işine çevirirsen olacağı bu.

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bugun eğer senediniz yüzde 5 kadar artmadı ise tebrikler hayatta neye elimi atsam kuruyor diyen gurupda tek değilsiniz.
    Belki kader size de gülebilir şansınızı denemeye devam ediniz.
    secbul üzerime alındım bak. başkasının zararında göbek atıyorsun ne iş?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

7. Sadece büyükşehirler falan değil. Oturduğum mahallede 1 yıllık ortalama kira değişim oranı yüzde 190. Şehir geneli yüzde 175. Akla mantığa sığmayan, deli saçması işler oluyor. Ve siyasi otorite sadece seyrediyor.

8. Çıkmaz Sokak!!!

Sayfa 809/1005 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •