-
Valla adamlar hem faizi hemde kuru kontrol ediyor , bir anda yükselen kur ,stop olup bekliyor ,çeyrek serbest piyasa kurallarıyla 2 senedir gidiyor
-
tek bildiğim şey ekonomi ekonomi olalı böyle sıçış görmedi
-

Originally Posted by
chemistry10
Olan benim yay fonuna oldu faiz kararı öncesi çıkış yaptım dolar uçtu
yalnız değilsin dostum. uzun vadeli döviz varlığı olsun diye taşıdığım gpg'leri dolarda stabilleşme olur diye sattım. seni tanımasam da derdinle dertleniyorum selamlar
-

Originally Posted by
aysberg
tek bildiğim şey ekonomi ekonomi olalı böyle sıçış görmedi
umut fakirin ekmeği denir ya, bu kez gereken yapılır diye düşünmüştüm. her şey çok güzel olacak derken bulgurunan tarhana, fakirlik bizden yana moduna geçtik. vah ki ne vah
-

Originally Posted by
myfinans
Beklenmeyen bu artış karşısısnda türev kullananlardan terste kalan olacakmı bakalım.
tahmin ettiğim gibi neo portföy fonarı kalmış. halbuki trent desteğine gelmişti endeks. yorumcular dahi buradan yükselir büyük ihtimal demişlerdi. bu nasıl iştir anlamıyorum. düşüşlerden korunsun diye biraz alıyoruz. böyle yükselişleri kaçırıyor. seçim sonrası da böyle olmuştu. bu inat nedir şaşıyorum
-

Originally Posted by
hayrani
tahmin ettiğim gibi neo portföy fonarı kalmış. halbuki trent desteğine gelmişti endeks. yorumcular dahi buradan yükselir büyük ihtimal demişlerdi. bu nasıl iştir anlamıyorum. düşüşlerden korunsun diye biraz alıyoruz. böyle yükselişleri kaçırıyor. seçim sonrası da böyle olmuştu. bu inat nedir şaşıyorum
ben de anlamıyorum gideceği yöne göre önlem alamıyorsa bizden ne farkı kalıyor değişken fon yöneticisinin? al işte rık, alışımın daha ikinci günü golü yedik.
-

Originally Posted by
friendly_1980
ben de anlamıyorum gideceği yöne göre önlem alamıyorsa bizden ne farkı kalıyor değişken fon yöneticisinin? al işte rık, alışımın daha ikinci günü golü yedik.
dolar artışının etkisi pazartesi görünür
-
bayram tatilimde ppf delerdemi yoksa gunluk 35 % faizde kalmakmı iyi olur sizce, bayramda olabilecek ani cıkıs iniş ppf leri etkileyebilirmi ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri