Purtin üç hörgüçlü deve gibidir. batı basınının margarinlediği haberleri süzgeçten geçirmeli. aç bak canlı kanalları youtube' da falan seyreyle moscova'yı saint petersburg'u... sen ne güzel bulursun gezsen... dertlerden kurtulursun...billur ırmakları var, buzdan kaynakları var, ne hoş gece hayatı var... orda hayat başkadır, yazlar kışlar başkadır... ahhh bu diyar başkadır, başkadır, hella sis farları eşliğinde.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
La endişe etmeyin
Potinin uzaktqn eniştesi haber vermiş
Tedbir almış potin
Yarın sabaha kalmaz keser çüklerini
Bi daha kalkışamazlar
bir halt olacağı yok.
yalçın kayalıkların göklere yükseliyor
senin dumanlı başın bulutları deliyor
yükseklerde akıyor ne güzel berrak sular
eteklerin otlar sürülerle kuzular
Ilgazzzzz....
https://youtube.com/shorts/hFaPJDoYB8s?feature=share
Sabahtan kalktım ki
Bakın şu Putin'in kaç parası varmış !
Burçak tarlasında yar yar
aklını alır wagner'in
evini başına yıkar da giderim
sabahtan kalktım da sütü pişirdim
sütün de köpüğünü yar yar yere taşırdım
burçak tarlasında aklım şaşırdım
Son düzenleme : Lucky Player; 24-06-2023 saat: 19:20.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kadirov yeni wagneer başkanı olur.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
muro gaddafi'yi kumpasla yassı gadayıf kıvamında ebediyete paketleyen batının istihbarat dezenformasyon gücü putin'e işlemez...
Putin'in uçağı Moskova'dan ayrıldı.
Medvedev'in uçağı Moskova'dan ayrıldı.
Şoygu'nun uçağı Moskova'dan ayrıldı.
Volodin'in uçağı Moskova'dan ayrıldı.
Hükümetin en zengin üyesi ve Putin'in dostu Başbakan Yardımcısı Denis Manturov'un uçağı Moskova'dan ayrıldı
Putin, Shoigu, Medvedev, Volodin ve Manturov'un bu uçaklarda olup olmadıklarını bilinmiyor
https://twitter.com/KhalilovaGulsum/...91577833676801
Yer İmleri