Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Bu arada değerli forumdaşlar zaten tüm öngörülerim tutsa burada ne işim olur,geçerim bir finans kuruluşunun başına para basarım.Elbet burada yazacağım,millet itiraz edecek ben de yeni şeyler öğreneceğim ,kendimi bedavadan check edeceğim,bu forum bu işe yarar.Her konuda bana yeni ufuklar açan tüm arkadaşlara sonsuz şükranlarımı da iletirim.Cidden hissenet e üye olduğumdan beri sanki bir üniversite okumuşum kadar bilgi sahibi oldum.İmamoğlunun dediği gibi değişim şart,değişimden korkmamak lazım)))))))))))
Aynen sn hkm bende bu forumdan çok şey öğrendim. Şimdi de öğrendiklerimi aktarıyorum. Aktarırkende eleştiri alıyorsun tekrar gözden geçiriyorsun. Elbette söylediğim şeyler tamamen kendi tahminlerim. Yanılabilirim ve yanılıyorumda. Seçimi 6 lı masa kesin kazanır dedim yanıldım. Burayı okuyan herkes buradan bilgileri ve fikirleri alır en son kendisi karar verir. Youtube la beraber burası en çok faydalandığım mecralar diğerleri bana pek uymuyor. Bu site de zaman zaman geriye dönük mesajları saatlerce okurum çok faydalı bilgiler var. Bi kaç zibidi bi kaç trol araya giriyor ama hemen kabak gibi sırıtıyolar es geçiyorsun.