Sayfa 620/1003 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Bu gece resmi gazetede açıklanmalı stopaj olayları çünkü yatırımcıların hareket edeceği zaman dilimi kalmadı 30 haziran son gün resmi olarak

Yarın son tam gün bayram öncesi
    Salı 2-3 saat açık piyasa zaten yok gibi birşey neredeyse

İlk iş günü 3 temmuz

Ben 650 baz puan skandalından sonra biraz durumları toparlama adına destekleyici kararın uzatımına ek olarak, stopajın mevduatlarda 0 lanıp yılbaşına uzama ihtimaline az da olsa veriyorum.

Bu arada şunu sorayım

Eğer uzatılmayacak ise yer verilmez mi gazetede metinde, yoksa uzatımı sonlanmıştır şeklinde de olsa yer verilir mi ?

Biraz zor bir soru oldu gerçi

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Bu gece resmi gazetede açıklanmalı stopaj olayları çünkü yatırımcıların hareket edeceği zaman dilimi kalmadı 30 haziran son

İlk iş günü 3 temmuz

Ben 650 baz puan skandalından sonra biraz durumları toparlama adına destekleyici kararın uzatımına ek olarak, stopajın mevduatlarda 0 lanıp yılbaşına uzama ihtimaline az da olsa veriyorum.

Bu arada şunu sorayım

Eğer uzatılmayacak ise yer verilmez mi gazetede metinde, yoksa uzatımı sonlanmıştır şeklinde de olsa yer verilir mi ?

%99.Uzatılır aksi halde liralasma git dolar al demek gibi olur.

%1 unutulup yayınlanmama ihtimali

Uzatilmazsa %15 olarak değiştirilmiş karar yayınlanır

Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Şunu söyleyeyim. Kesin uzatılacak. Mecburen.
    En geç yarın gün içinde açıklanır.
    Uzatılmazsa millet KKM’ye yönlendirilmiş olur ki KKM kademeli olarak sonlandırılmak isteniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Bu gece resmi gazetede açıklanmalı stopaj olayları çünkü yatırımcıların hareket edeceği zaman dilimi kalmadı 30 haziran son gün resmi olarak

İlk iş günü 3 temmuz

Bu arada şunu sorayım

3 Temmuzdada çıksa olur.30 Hazirandan geçerli denilir ve sorun kalmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    muhasebeleştirmeler açısından sabah 9 dan önce karara ihtiyaç var, o yüzden ayın 3'ne kalmaz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    En çok kullanılan 6 aya kadar vadeli mevduatlardaki stopaj %5, 1 yıla kadar olanlarda ise %3. Bu stopaj süresi(yatırımcı açısından) 30 Haziran sonrasında birkaç gün gecikmeli olarak uzatılırsa sadece birkaç günlük gecikme için ne gibi kayıplar yada geçişler yaşanabilir ki!?
    Sırf bu sebeple KKM ye geçmeyecek kişiler buraya mı geçerler. Bana biraz anlamsız gibi geldi. bir iki gün ppz,nrg gibi para piyasası fonlarında da beklenebilir bence..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    muhasebeleştirmeler açısından sabah 9 dan önce karara ihtiyaç var, o yüzden ayın 3'ne kalmaz..
    Ne yaptıklarını bilen yok, daha önceki uzatmalarda kaldı herkes merak içindeydi gecikmeli yayınladılar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hocam 27 si yarım gün olan son işlem günü toplam mevduat dönüşü Türkiye’de atıyorum
    1 milyar TL var diyelim

Bunların yarısı belki de yıllık kılçıksız % 40 dan bağlayacağım diye düşünüyor olsa sırf karar çıkmadı diyip demek benim mangırın % 10 unu kertikleyecekler eski sisteme geri dönüp diye fikrini değiştirip sistemden çıkıp döviz vs alır adam gidip tepki olarak liralaşma yalan olur gerçi neler neler yalan olmadı ki

Sayfa 620/1003 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •