Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LI

1. Hepimiz Agustos vade mi longladık beyler yük ağır kalkmıyor

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    domates salsası daha önce aynı fiyattı.....biber salçası daha pahalı olmuş.....neleri almak lazım ....reel de....
    Bilanço faaliyet raporu vs okuyup ne kadar stoğu var ona bakacan. Eğer biber salçası stoğu fazla ise stoktan yine kar yazar.

3.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    secbula laf yok sindoma kardeşim.
    isim vermedimki bunu burada yapan organize olmuş kişiler yapıyor 27 senedir bu forumlarda işleyişin nasıl yapıldığını insanların yorumlamalarından arada özelden mesajlaşmalarından sonraki topiği manipüle etmelerinden anlarız.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Geçen iyi bir çarptım pomadi ,takibimde ama erken ,

Bak biride bunlar ,sen git düzey denilen firmaya ürün ver onlar satsın,anormal rakamlar öde vsvs,mali boyutu yok.

Dünyanın malını ilkeden alıp dünyaya pazarla ama devlete vergi yok,oh mis ,,

Ysar grbu daha niceleri,neyse el değiştirsin alan zaten çıkartır parasını, gelenek bozulurmu abim
    Abi Bulut abiyi takip et o otur derse otur kalk derse kalk.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    isim vermedimki bunu burada yapan organize olmuş kişiler yapıyor 27 senedir bu forumlarda işleyişin nasıl yapıldığını insanların yorumlamalarından arada özelden msj anlarız.
    Ok kardeşim.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

6. Beyaz eşya ve elektronik aletler için hammadde fiyatları düştü diye okumuştum bunların sattığı ürünlerde hafif artış var usd kuru da ihracat için etkili onlar olabilir. Kordsa çok uluslu bir yatırımı var. Faizin %25 bandında kalacağını varsayarsak sermayesinin 2,5 katından fazla kârı olacak 10 TL lik hisse için.

7. Şimşeğin gelmesi ile bankalarda söylentilerle yeni katalizörler yaratıldı , belli badem spor ve bilanço olarak güçlü olan tahtalarla beraber pıst 100 yukarı hareketi devam ediyor.

xbank kanalın üzerinde kaldığı sürece kanal katlamasını basit olarak belirttim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Enflasyon düşer ise sigorta ve telekom sekötrü de rahatlar. Uzun vadeli kontratlar zarar ettiriyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •