Sayfa 267/708 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    kimse yokmu devacı )
    son bilançoda 3,3 milya TL banka kredi borcu var bunun yanında 90 miyon usd ye takubel eden banka yabancı mevduat kur korumalı ve eurobond var son yılda banka kredi borcu kabaca 1,5 milyar arttı bunun sebepleri 1 milyat TL civarında yeni fabrika yeni arge binası ve makina yatırımı alacaklarda ve stoktaki 2 milyar TL lik artış kabaca bir milyar kardan nakit girişi oldu özeti budur. şirketin nerdeyse tüm yönetimi finansçı bankaya TL borç var iken 2,4 milyar döviz varlığı kabaca 2 milyar TL stok taşıyor ki stokta dövizle alınan ithal hammade içeriyor şirket döviz şoklarından korunmak için TL ye ödeyeceği faize razı oluyor diyebiliriz

2.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    son bilançoda 3,3 milya TL banka kredi borcu var bunun yanında 90 miyon usd ye takubel eden banka yabancı mevduat kur korumalı ve eurobond var son yılda banka kredi borcu kabaca 1,5 milyar arttı bunun sebepleri 1 milyat TL civarında yeni fabrika yeni arge binası ve makina yatırımı alacaklarda ve stoktaki 2 milyar TL lik artış kabaca bir milyar kardan nakit girişi oldu özeti budur. şirketin nerdeyse tüm yönetimi finansçı bankaya TL borç var iken 2,4 milyar döviz varlığı kabaca 2 milyar TL stok taşıyor ki stokta dövizle alınan ithal hammade içeriyor şirket döviz şoklarından korunmak için TL ye ödeyeceği faize razı oluyor diyebiliriz
    Süper bir yönetim çok güzel bilanço bekliyorum pozisyon aldım ama hızlı gitti mal toplayamadan uctu bakalım hayırlısı

3.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Süper bir yönetim çok güzel bilanço bekliyorum pozisyon aldım ama hızlı gitti mal toplayamadan uctu bakalım hayırlısı
    Ne uçtusu, bu kağıdın 50 altına inmesi zaten saçmalıktı. Borsanın bu yıl en kötü performans gösteren hisselerinden. Yani eğer bilançosunun hakkını verecekse, bu fiyatlar zaten bedava. 42 ya da 48 çok farkı yok.

Ayrıca bist zirve tazelerken bj hala zirvenin %30 altında. Eğer gidecekse daha yolun başında sayılır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ne uçtusu, bu kağıdın 50 altına inmesi zaten saçmalıktı. Borsanın bu yıl en kötü performans gösteren hisselerinden. Yani eğer bilançosunun hakkını verecekse, bu fiyatlar zaten bedava. 42 ya da 48 çok farkı yok.

Ayrıca bist zirve tazelerken bj hala zirvenin %30 altında. Eğer gidecekse daha yolun başında sayılır.
    benim ilk pozisyon actıgımdan beri %10 yükseldi 2 günde daha fazla toplayamadıgım için pişmanım ama alım fırsatı vermeden götürüyor. bakalm ptesi 3e 5 e bakmadan ekleme yapmayı düşünüyorum.

Kasasında bu derece dövizi olup Dolar yükselmesine karşı tl kredi cekip stok arttıran bir firmanın bu seviyelerde kalması mucize

3.5 yıldır trade edemeyen için borsanın en çok kaybettiren hisselerinden biri

29 07 2020 de 21 TL deva

Ege en 550 TL
    Akbank 5 TL
    Şişe 5 TL
    Ereğli 6 tl
    Dolar 6.85

Burada bekleyen kutucularda zarar diz boyu hisse sahiplerinde hiç zarar yok

Neden her yıl 20 25 TL temettü aldılar. Buraya kuruş verdiler hissenin artması umurlarinda değil bu senede 50 TL alırlar

Godot u beklemeye devam

50 lerden geri gelip sol tarafın yanına bir sağ çizer tobo yapar bir aya sonra 70 lere gider ardından çanak katlar 100 olur temettü açıklanır 65 70 e geri düşer bu böyle devam eder arada trade eden kazanir

8. BurLardN girilirmi!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 267/708 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •