Originally Posted by sahingonul Arapları takdir ediyorum. Başka da sözüm yok. Pazarlama işi güzel çalışıyor.
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by 111222333 Afiyet olsun Kutu fiyatıysa ve bir kutuda 2-3 kilo varsa bir derece.
Originally Posted by ayhan53 Reis namazı nerede kıldı duyan var mı Var mı bi haber
Originally Posted by ayhan53 Var mı bi haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatili için geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesi Karacasöğüt Mahallesi'nde bulunan Cumhurbaşkanlığı'na ait Okluk Konukevi'nde bayram namazını kıldı.
Originally Posted by EGEDUK Kutu fiyatıysa ve bir kutuda 2-3 kilo varsa bir derece. Yok yok , 1 kutu 1kg. Macro’da bile kiraz kilo 120.
Originally Posted by EGEDUK Şöyle baktım da, sarı gacı 1.905 olmuş. Totem yaptım . 1.903 (BJK) dip olsun ve buradan yukarı dönsün. Dönerse döner. Aga saat 16. 45 te tam 1902.88 den dönmüş. Ha ben 1850 bekliyorum 1 kaç aya gelirse alırız
Kendime masallar.!!! Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by MKELES Aga saat 16. 45 te tam 1902.88 den dönmüş. Ha ben 1850 bekliyorum 1 kaç aya gelirse alırız 1850'ye geldi mi orada durmayacak zaten aşağısı var..
Forum Rules
Yer İmleri